Followers

Wednesday, 23 November 2016

Product : Niqab, Cardigan & Handsock (30 October 2016)

Hai semua. Hari ni aku nak share sikit photoshoot pada 30 October 2016. So dapat close deal dengan customer ni daripada Syurga Cinta "Siti Hajar Exclusive" bagi product Niqab, Cardigan & Handsock. So jom tengok gambar aku shot pada hari tersebut.

Lokasi : Masjid Besi, Putrajaya













Ini antara warna-warna yang sempat dirakamkan gambarnya. Banyak lagi warna dan pilihan. Harga pun tak mahal sangat. Boleh juga buat tempahan baju jubah, kurung dan sebagainya. Sebarang pertanyaan mengenai product ini boleh contact : 011-35772769 (Tim - Syurga Cinta)

Dan untuk tempahan photographer, boleh contact : 013-7369002 (ZaCk hOyA).

Gambar adalah satu rakaman yang boleh dilihat berkali-kali dan di print berkali-kali. Semoga semua ceria dihari ini. Thanks for reading. ByE-bYe...