Followers

Monday, 23 January 2017

Product : Vapor Photoshoot on 2016

Hai Semua. Ini antara gambar-gambar product yang diambil didalam rumah. Product Vapor @ Vape. 







Di balik takbir pembikinan gambar.


DSLR : Nikon D7000
Lens : Nikkor 50mm f/1.8D
Speedlight : SB700 x 2
Other : Softbox buatan sendiri

Ini antara photoshoot product yang aku buat tapi gambar ni diedit menggunakan Adobe Photoshop CS6. Aku takdalah power sangat ambil gambar ni. Sekadar mencari rezeki dan minat yang mendalam. Apa pun hope korang enjoy dengan gambar yang dipertontonkan. Jangan lupa ada dua entry yang aku update hari ni.

Untuk tempahan photographer boleh contact +6013-7369002 (WhatsApp/Call/Msg). Thanks for reading guys. ByE-bYe...

Photoshoot on 13 November 2016

Hai. Terlewat rasanya nak update blog ni. Tapi apakan daya, masa tidak mengizinkan. Hari ni aku nak sharing gambar yang aku ambil pada 13 November 2016.









Talent : Izwan & Angel Noy
DSLR : Nikon D90
Lens : Tamron 17-50mm VC
Speedlight : SB700 & SB900

Lepas selesai je photoshoot dengan mereka aku dengan member pergi event Autoshow di The Mines. Banyak betul kereta yang cantik-cantik. Antara yang gambar yang sempat aku rakamkan.










Menarikkan kereta-kereta yang ada disini. Ni pun sebab ada kawan bagi tiket untuk masuk dalam ni. Ni antara gambar yang diambil last year dan diupdate this year. Apa pun selamat tahun baru buat semua rakan-rakan, teman-teman yang sentiasa melawati blog aku ni.

Untuk tempahan photographer boleh contact aku di talian +6013-7369002 (WhatsApp/Call/Msg).

Salam Sayang buat semua pembaca. Thanks guys. ByE-bYe...