Followers

Saturday, 28 September 2013

56Hndrd Skateboard

Assalamualaikum...




Hari ni aku nak cerita sikit la pasal group kami. Kenapa 56Hndrd SB? Nama penuh 56hundred, dan dalam nombor pula 56100. Tu la no poskod kawasan perumahan kami. Cari sendiri kat map ok. Hehehehe. Apa aktiviti kami? Confirm la skateboarding. Minat bersama, skate bersama, tidur rumah masing-masing la.

Kita heppy bersama sebab satu kepala, semua asal boleh. Yang paling tak power semestinya aku la. Aku baru juga belajar main. Sikit-sikit boleh la. Selalu kami skate kat Hellbent Skateshop. Skateshop ni memang ok sangat la. Sambil membeli kita boleh try terus depan shop diorang. Barang kat sana pun kebanyakkan diorang handmade sendiri. Memang stlye la. Aku tunggu wallet je. Habis pula time nak beli. Obstacle kat sana memang diorang bagi kita main. Dan sana sangat-sangat friendly la tak kira owner atau pekerja dia. tak percaya aku, try pergi sana ok.

So ni antara gambar ahli-ahli 56Hndrd SB : -

Tapi ada lagi yang takda time ni. 
Ni la kami. Masa ni gambar kami ambil lepas lepak makan di tasek permaisuri. Masa ni Skate Competition yang kami jadi supporter. Tapi memang best wei skate dengan korang semua, thanks guys. Pada korang yang rasa nak skate tapi malu ke apa, lantak la apa orang nak cakap. Dah tua tapi minat, just ride for your right der. Kita bukan guna duit orang. Luar negara dah umur 50 tahun pun masih ada yang ride this board. Bukan semua boleh ride dan skate.

Skateboarding no rules bro. Tapi jangan poyo dah la. Kita skate just for fun and make friends. Kami baik pada yang baik pada kami. Apa dah mengarut. Apa pun korang singgah page kami kat Facebook dan kalau rajin like la. Thanks to all yang review and follow page kami. Nak skate dengan kami just bagi tau. Kami friendly dan tak sombong. TQ - 56Hndrd SB-

Facebook link : https://www.facebook.com/56hndrdSkateboard

"Roll the rules bro"

ZH Blogger


4 comments:

  1. kalau dah minat...orang nak kata apa pun boleh bla kan dik..hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl 2. Amboi cik akak, ayat terus bla je. Huhuhu. Cik akak tak nak join skate ke? Hehehe...

      Delete
  2. Best ya...kumpul rmi2...lepas tu ada grouop ada pulak aktiviti mcm nie....memang teruja eh
    ala purse dah abis ker...

    ReplyDelete