Followers

Thursday, 12 September 2013

Skateboard Competition (Cheras Kuala Lumpur)



Hi semua. Kepada peminat Papan Selaju (Skateboard), boleh la merajinkan diri ke Skateboard Competition. Dianjurkan oleh Mus Skate Garu dan diuruskan bersama 56hndrd Skateboard dan ramai lagi. Jangan tergaru-garu sudahlah. Hehehe. Skate comp ni diadakan pada 21.9.2013 (Sabtu) bermula jam 8.00am-1.00pm. Berlangsung di SMK Seri Permaisuri, Cheras Kuala Lumpur. Area kawasan rumah aku. Siapa yang tau area Cheras Flat tu ok la. Berdekatan dengan Tasek Permaisuri. Dia buat didalam sekolah. Konsep comp ni Best Run & High Ollie. No fon pun dah ada kat flyers tu. Boleh contact untuk pertanyaan lanjut. First time buat competition ni kan Mus. Aku just nak ucapkan Gudluck kat ko. To all suppoter (penyokong), tolong bagi sokongan sebab ini adalah comp yang pertama dianjurkan oleh Mus. Dan tak lupa juga kepada semua sponser (Pihak Penaja) yang akan menaja competition ini, Thanks Bro. Penaja semua nama yang gah didalam industri Malaysia Skateboarding. Harap korang yang minat sukan ini dapat hadirkan diri untuk memeriahkan lagi suasana.
-Skate Garu56hndrd-

Just untuk tatapan blog aku dimasa hadapan. Kalau nak sebarang bantuan just bincang. I'll try to make it done smoothly. Boleh lawat laman facebook:-

56hndrd Skateboard :-
https://www.facebook.com/56hndrdSkateboard?notif_t=fbpage_fan_invite

Skate Garu :-

"Let's roll the rules bro".

ZH Blogger

5 comments:

  1. baik tu remaja nie..dari merayau-rayau tak tentu haluan...bagus juga buat pertandingan cam nie kan...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Hope kali ni jadi. Dlu nak buat tapi cancel sbb jerebu. Kalau senpat, dtg2 la singgah ke sana.

      Delete
  2. Awk join sekali ker!? meriah lah kalau saya datang...wakakakaka....tapi tak mungkin kot.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy join as committee je la kot. Dtg la memeriahkan majlis. Hehehe...

      Delete