Followers

Tuesday, 15 October 2013

Aktiviti Raya Aidiladha

Assalamualaikum

Hari ni hari raya aidiladha. Dengan ini aku ingin mengucapkan selamat Hari Raya Aidiladha pada semua muslimin dan muslimah. Semalam aku dah settle tukar set motor dan press handle sampai fok motor aku. Motor dah sihat tapi ada sikit belum siap lagi. Tunggu gaji akan datang pula. Gaji pun tak ramai. Huhuhu.



Warna maroon 5. Ok la dari warna hitam je dari dulu. Kereta tak mampu. Huhuhu. Tunggu siapa nak bawa aku jalan-jalan naik kereta pula. Ada tak yang sudi? ;-p

Raya hari ni aku pergi derma darah sekali. Pergi dengan Khairul sahabat aku. Alang-alang lama tak derma, ada kesempatan aku pergi kesana. Dah kali ke-4 aku menderma. Lain kali siapa nak join aku boleh la. Aktiviti tambahan je ni.


Khairul


Muka ada senyum.




Dapat gift.

Derma pun dapat gift tau. Beg tu confirm aku tak pakai, tapi aku memang mint lampu ni. Mudah nak bawa ke mana sahaja. Korang pula ray buat apa?


ZH Blogger

14 comments:

  1. Duk rumah je ni, tengok movie.. Hehee. Seronok la dpt derma darah, kaum perempuan tak digalakkan sangat kata orang. Mcm mana ek rasa lepas derma darah? Mesti lepas tu penat pening smuanya terasa.. KOT? Lain kali share kat sini yeee.. ^^, Slm Aidiladha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa biasa je. Tp bdn jd makin ringan. Ikut individu yg menderma. Thanks for wish.

      Delete
  2. Salam aidil adha.....untungla bole derma darah
    seumur hidup azie x pernah derma darah...hahahaha...jgn tanya kenapa...confirm kene reject awal2.....fiewww....

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidiladha juga. Berat tak cukup la tu kan. Huhuhu.

      Delete
  3. nak tggu gaji bln 11 lama lagi la jwbnye..haha
    gaji bln 10 msk awal sgt.
    nak p shopping pon pk 2 3 kali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpa. Barang pun makin mahal sekarang. Zaman sekarang cm ni la nick. Berjimat cm mne pun tetap sama.

      Delete
  4. selamat hari raya zack.. hi3.. lambat ucap xpe kann..

    motor dah lawo.. kaler maroon lagi tu..

    err.. derma darah yea.. teman x berani..teman takottt.. jgn ajak teman yea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe. Thanks TB. Apa nak takut, ada bius la. Tak sakit sangat pun. Teman pun takut taku teman tabahkan hati ni ha...

      Delete
  5. Replies
    1. Salam aidiladha juga cik Nur Atiqah...

      Delete
  6. Ammboi beraya sakan..siap tukar baju motor dengan berkorban darah sekali..terbaekk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe, Tukar ni sebab excident hari tu. Baik tukar semua sekali. Korban darah utk yang memerlukan. =) nak join?

      Delete
  7. SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA.. :))

    ReplyDelete