Followers

Saturday, 26 October 2013

Betul ke ni???



Ingat tak blog english aku yang agak tak bagus tu? Aku rasa tak la sebagus mana english aku. Tapi rasa bangga bila ada warga asing yang baca dan komen kat entry aku.



Tak sangka ada warga asing yang sudi membaca entry aku. Siap komen lagi. Aku pergi terjah blog dia, english dan entry dia pun sangat baik. Mungkin sebab bahasa english memang bahasa ibunda dia.

Apa pun thanks untuk korang yang tak jemu singgah blog aku yang tak menarik. Mungkin nanti aku akan cuba update lagi entry dalam bahasa english untuk mempelajari dan menguasai bahasa english dengan lebih baik lagi. Thanks to all my follower's.

"Nothing easier but we can make it if we want"


ZH Blogger



2 comments:

  1. wah terbaik lah...cik akak bok je terjah belog adik nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak sbb singgah blog adik ni.

      Delete