Followers

Thursday, 3 October 2013

Hari ni mula bersegmen

Assalamualaikum.

Hari ni aku mula singgah dan link segmen blogger lain.
Sebelum ni tak ikut bukan sebab apa, tak reti nak buat post pasal segmen tu.
Selamat dengan muka tak malu semalam, aku tegur Tenku Butang di FB.

TB ni tak kedekut la ilmu dia. Thanks ye TB sebab ajar kita.
Saya mula la hari ni dengan segmen Tambahkan Follower & Isi Tabung yang dianjurkan oleh
Cik Kinah. Rasa dah di listkan oleh penganjur tadi.

Lepas tu aku join segmen Mini Giveaway By Wada.
GA ini dianjurkan oleh Wada.

Kira ni hari pertama aku memulakan dua segmen.
Orang dah ajar kita ilmu, so kita kena gunakan. Jangan belajar tapi tak practic kan benda ni.
Takut lama-lama nanti hilang semua ilmu yang diajarkan.

If ada yang tak tau tapi malu nak bertanya, TB dah bagi saya link blogger
yang mengajar pasal link GA / Segmen ni.

Click je kat sini 
Entry ni dari blogger bernama Mailey Jayley.

So apa yang aku belajar semalam, jangan kita malu untuk menimba ilmu.
Ilmu takkan datang kalau kita tak cari.

"Selamat berlajar dan beramal"

ZH Blogger

10 comments:

  1. xnak blaja timba ilmu wat kek lak ke?? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kek apa? Tgn keras. Tkt kek jd batu. huhuhu...

      Delete
  2. Hihihihi.. baru nk komen ternampak lak komen zack kat atas.. kek jadi batu?? Ha3.. xkan nyelah sebab zack ni jenis orang yang cepat pick up apa yg diajar.. gerenti menjadi kek tu.. heeee.. opsss.. teman pun tgn keras gakk.. kui3

    Thanx zack sebab buat entri ni.. sebenonya small matter je zack.. heee.. nti mgkin teman lak blajo kat zack mana tau kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ke kita cpt pickup? Tgn keras cm batu ke. huhuhu. Small matter tp bg sy its more than that. BUKan senang org nk ajar tanpa bayaran. huhuhu. Thanks TB

      Delete
  3. untungnya ada orang ajar dik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan cik akak. Ilmu orang nak bg. Sy terima je. Lagi pun tak nak buat2 pandai if tak tau. Dapat gak paham pasal segmen nie. Hehehehe

      Delete
  4. hi zack !kemain siap joint segment...tak tahan tu ! selama yg azie blog , jarang joint...terbaik laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. sje je cuba nasib and cuba jjoin something yg ada kt blog. Azie try la join. Mana tau blh menang.

      Delete
  5. lepas ni rajin la menjoinkan diri dengan segmen ye.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saja je try-try ni. Tak reti sangat pun sebenarnya. Cuma nak ambil ilmu ni sikit. Tak la orang tanye nanti langsung tak tau pape. hehehe

      Delete