Followers

Tuesday, 1 October 2013

Kisahku malam ini

Hi semua. Bosannya malam ni.
Tadi balik je rumah jumpa dah charging connector kat charger phone aku. Terbaik la boleh melekat pulakan.

Tapi bukan nak cerita passal tu pun. Aku tadi tengah layan cerita Diandra. Not bad juga layan drama waktu bosan. Sebab aku tak berminat tengok tv so memang jarang nak melayan.

Pastu aku tengok dan bermain jap dengan mimo aku. Siap posing lagi time ambil gambar.



Comelkan macam tuan dia. Tengah sibuk main dengan Mimo mak panggil makan.


Jemput makan semua.


Mimo pun makan juga.

Ini cerita aku hari ni. Cerita korang macam mana pula???
ByE-bYe!!!


ZH Blogger

12 comments:

  1. cik akak santai je...hihi...
    malam nie tak de cerita :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Comelkan. Ni guinea pig. Dalam malay arkus...

      Delete
  3. hi2.. cumey mimo tu.. pandai possing lak dia yea.. kalau kat kg mimo tu nama kucen kesayangan abah teman, tapi ejaan dia Mirmo.. nama panjang Mirmo Zibang.. hik3..

    aduii.. lapo plak tengok Mee Kari yea tu? lapo lea pulakkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel cam tuan dia tak? Mirmo zibang 2 cite katun kan2... hehehehe...

      Mee bandung la ni... hehehe... Tapi kuah cayyoooorrr...

      Delete
  4. Bunyi cam anak mak je ni....... Hahaha. Homei homei, kasi kiss sikit kat Mimo tuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang la anak mak sy... Mimo ni takut if dengan orang dia tak kenal...
      Tapi comel mimo kita... =)

      Delete
  5. waaahh, comelnya pet dia.. :)
    sedapnya mee tu..
    cerita sy, hari2 rasa penat..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pet je ke comel? hehehe...
      Mee tu memang sedap, sbb pedas. best...
      Penat sebab Sya tak cukup rest la tu. rest secukupnya ok?

      Delete
  6. Replies
    1. comel kan. sbb tu bela mimo. dh 5thn umur dia. huhuhuhu

      Delete