Followers

Wednesday, 23 October 2013

Masakan Mak Aku

Hi semua. Hari ni tengah hari aku bawa bekal. Kisahnya semalam mak aku tanya nak masak apa. Aku pun cakap la mak masak je sambal telur. Sebab aku memang suka sambal telur. Aku cakap buat hari Sabtu pun ok juga. Pagi tadi je bangun-bangun dah siap nasi ada kat meja.

Aku bangun siap-siap dalam jam 6.45 pagi. Selesai bersiap aku buka tudung saji. Yeah... ada sambal telur. Aku pun makan dulu waktu pagi. Siap bungkus lagi bawa ke ofis.


Sayang mak aku. Korang mesti cakap aku ni anak manjakan? Anak mak? Memang anak mak aku la. Nak kata manja memang tak la. Sebab aku masa kecil selalu kena rotan. Sebab terlalu BAIK la aku kena rotan. hehehehe...


Lepas makan minum air Sjora. Jangan jeles. Ni GM aku belanja sekali dengan Crazy Crunch KFC. Korang dah rasa ke product baru KFC? Belum cuba la. Agak pedas tapi nice taste. Aku dah rasa dah masa product training last month hari tu. Korang bila lagi?

ZH Blogger

10 comments:

  1. dah rase dah hehe boleh x minat sangat fast food ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke. Sama la. Saya pun tak berapa minat. Tapi try je la... =)

      Delete
  2. Anak mak mmg wajib kena rotan masa kecik. Hahahaha :P Nice. New inspiration for tomorrow's lunch!! :D Btw, perut okay ke mkn sambal awal pagi? :S

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak mak la kena di sygi. Hehehehe. Perut takda masalah makan sambal. If benda manis byk sgt raya nk muntah. Pedas2 ok je.

      Delete
  3. cik akak tak coba lagi lah menu baru tu...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik akak kena la cuba. Sedap tau bg sy la.

      Delete
  4. lapo lea pulak nengok sambal telur tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lapo kan2.. Tapi dah simpan dalam perut dah semlm. =P

      Delete