Followers

Wednesday, 4 December 2013

ZH Sosial Network


Hi. Seperti yang korang tengok, aku memang dah ada sosial network. Semua ada kecuali yang pelik atau aku tak minat la. Korang boleh la nak add aku kat Google+, Facebook, Twitter, Picasa Web, Linked, Youtube atau Imotive. Korang just click kat button tu. Simple je. Button tu semua kat bawah chat box aku.

Macam-macam ada. Minat blog aku? Takda blog atau apa pun, boleh je subscribe guna email.
Senang je kan. Kalau sudi dan rasa macam nak tau macam mana aku ni, just click je. Tambah kawan bukan musuh. Kenalkan diri dulu sebab takut aku ni tak kenal malas nak layan. Takut  juga kalau ada yang pelik-pelik add aku. hehehehe.

"Selamat berkenalan dengan lebih baik untuk silaturrahim"
"Berkawan biar beribu, berkasih biar beratur, bercinta biar satu, baru hidup lebih teratur"

ZH Blogger

8 comments:

  1. kita dah add dah..hihihi...perasan betol cik akak nie kan

    ReplyDelete
  2. eehh, instagrm xde ke?? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Instagram tu gambar je kan? Macam tak best je... hehehe....

      Delete
  3. wechat dan whatsapp, bulehlah nak invite ni,,,

    ReplyDelete
  4. aku tak add ekau lg, nnti aku add eh, ekau approve aku eh, jgn reject eh, hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak la. Approve je. Tak kisah pun siapa² add aku. =)

      Delete