Followers

Friday, 1 November 2013

GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG


Hi semua. Aku dah join GA Tengku Butang ni. Korang nak join tak susah pun. Ikut je syarat-syarat TB ni.
Kalau nak join click kat banner ni. Wish me luck for this GA ok. Walaupun baru mengenali TB ni, dia tak sombong. Aku ni blogger baru lagu. Please give me your support ok.

"Jangan tunggu lama-lama nanti lama-lama, hadiah dikebas orang".
=P

ZH Blogger

18 comments:

  1. tQ sebab sudi join yea zack.. =)

    senarai dah update! good luck yea! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks TB. Wlupun byk kena buat tp teman tlg harungi juga. Hehehe

      Delete
  2. tq zack sbb support segmen GA dari Tengku Butang dan like page sponsor.... semoga jadi pemenang bertuah....!! :)

    ReplyDelete
  3. hihi...cik akak tak sempat join lagi...malam nanti kot :)

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya Zack.. selsmat bercuti minggu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih PCL. Selamat bercuti juga.

      Delete
  5. singah dri segmen yg sama
    http://blogashalya.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  6. Salam, Ada syarat tambahan oleh sponsor Giveaway Tengkubutang, sila klik link dibawah ini untuk laksanakan.. sila check samada anda telah memenuhi syarat2 penyertaan Giveaway 1 Year Blog Tengkubutang, Bagi yang telah laksanakan tanggungjawab u olls, sila abaikan mesej ini.. =) .. rQ

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/syarat-tambahan-bagi-peserta-giveaway-1.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum ... yana dtg dari segmen sama. Gudluck !! jom dtg siggah blog yana
    Ku..Ada..Kamu..Nazlyizan

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah dari segmen yang sama...
    Semoga berjaya (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  9. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Giveaway 1 Year Blog TengkuButang

    Entry Terkini : Review Hadiah Kahwin

    goodluck

    ReplyDelete