Followers

Wednesday, 13 November 2013

Hadiah GA dari Reddelima



Semalam takda la hampa sangat sebab petang dapat hadiah GiveAway (GA), daripada http://www.reddelima.com/. Pengajur dari Dunia Sebenar Shida. Thanks anjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida. Nak tau apa dalamnya? Jom tengok.




Mula-mula terkejut tengok saiz XXXL, tapi rupanya saiz dia macam S je. Thanks sebab anjurkan ye Kak Shida. 1st time aku menang GA ni. Warna pun my favourite colour. Love blue colour.

ZH Blogger

14 comments:

  1. love u purple...hahaha...
    tahniah...
    ingatkan nak minta..tapi orang tak nak bagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana boleh. Tu kan hadiah daripada orang. Kena hargai. =)

      Delete
  2. Untungla dia dapat tshirt :p Haha Nad dah lama tak shopping baju tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad selalu shopping apa pula? hehehe. Sy pun lama tak shopping baju. Tak habis2 kasut je...

      Delete
  3. boleh pakai bwk p dating tu z ..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe. Dating kat mana? Sexy sangat pakai baju ni... hehehe

      Delete
  4. Wahhhh.. tahniah zack.. teman pun baru dapat hadiah dari red delima gak, tp GA dari blog nabielabiela.com tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih TB. Tahniah sebab menang juga. :-)

      Delete