Followers

Wednesday, 6 November 2013

Hiburan aku dikala sunyi


Aku ni kalau kat rumah, ni le peneman aku dikala sunyi. My Luvly guitar. Siap ada nama tau. Macam mana aku boleh main alat muzik ya. Tak susah pun alat ni. Yang penting kita minat dan kita boleh menghayatinya.

Macam aku ni susah betul nak minat tengok TV, aku benda ni je la penghibur waktu kat rumah. Kalau malas memang aku bermuzik je. Lama tak bermuzik, kena ada waktu sabtu ahad untuk menghidupkan zaman kegemilangan aku macam ni. =)

Main tak la power pun, just main untuk suka-suka. Menghibur hati di kala duka dan lara. Diwaktu gembira atau berduka. Tak dapat main, dapat dengar muzik pun dah ok. Bagi orang kalau sedih atau nak tenang kena dengar lagu slow je kan. Aku pula selalunya dalam semua keadaan mesti nak dengar lagu HEAVYMETAL.

Kalau nak tau lebih lanjut tentang aku, boleh la ke entry Blog Baru (AKU TETAP AKU).

ZH Blogger

4 comments:

  1. Replies
    1. Tu la. Kalau local band minat XPDC... Rindu zaman tu...

      Delete
  2. ajar main guitar plss =) haaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je. Tapi kita ni tak power la. Reti main biasa2 je...

      Delete