Followers

Tuesday, 19 November 2013

Jom Jongging

Gambar Awal Tahun ni.

Hi semua. Saja nak bagitau, petang ni nak pergi jogging. Jarang dah jogging sekarang. Bosan dah main skateboard je. Padahal kaki dah sakit baru teringat nak jogging. Hahahahaha.

Petang ni aku jogging kat Tasek Permaisuri je. Kalau ada terjumpa ke tegur-tegur la. Tapi jangan tegur terus macam kenal, mau aku terus lari. Takut punya hal. Siapa nak ikut? Jom la join. See you all there.

ZH Blogger

14 comments:

  1. Replies
    1. Thanks Bella. Lambat lagi. Balik pun belum. Hehehehe

      Delete
  2. selamat bersenam...kurangkan berat badan ye...
    take care :)

    ReplyDelete
  3. Apasal eyebag tu besar gilos? Haha. Slmt bersenam! Kat sini hujan, hanya mampu jogging ats treadmill. Kikiki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. Jog kt tasek lg best. Udara segar.

      Delete
  4. untungla boleh jogging. saya jogging dalam mimpi. ehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung ke.. hehehehe... Dalam mimpi tak memberi kesan. =P

      Delete
  5. Seronoknya dapat joging, dah lama aku tak bersenam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok dapat keluarkan peluh. Sama la. Aku pun seminggu sekali je sekarang.

      Delete
  6. Tasik Permaisuri ni besar sangat track dia. Saya tak pernah pun dapat complete seround. Baru separuh, dah mengah. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau pusing habis memang besar. Kalau nak pusing habis kena pergi pagi la. Baru best udara dia. Ni main track luar and naik bukit sikit je. Tak banyak pun buat kalau petang. Dalam 3 round.

      Delete