Followers

Friday, 15 November 2013

Malam Jumaat ada HANTU???



Malam Jumaat sentiasa dikaitkan dengan hantu. Tengok ni la sebenarnya suara yang selalu kita dengar. Yang dah matang tu paham-paham je la. Member aku bagi, so aku share je untuk tatapan umum. Sharing is caring.

Jangan berfikir bukan-bukan ok. Memang ada hantu. Nak tengok? Hang Tu la. Hahahaha.

Zh Blogger

20 comments:

  1. masa kecik2 dulu memang selalu dimomok dengan cerita malam Jumaat ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Macam takut je kan. Tapi sy masa kecik degil. Tak takut dengan cerita2 tu... =)

      Delete
  2. Hahahaha.. lawakkk.. hang tu laaa... ha3

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tu la. Time member send tergelak tengok cerita ni.

      Delete
  4. Salam, Ada syarat tambahan oleh sponsor Giveaway Tengkubutang, sila klik link dibawah ini untuk laksanakan.. sila check samada anda telah memenuhi syarat2 penyertaan Giveaway 1 Year Blog Tengkubutang, Bagi yang telah laksanakan tanggungjawab u olls, sila abaikan mesej ini.. =) .. rQ

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/syarat-tambahan-bagi-peserta-giveaway-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya hari tu teman dah ikut syarat tambahan. Nanti teman check lagi ya.

      Delete
  5. hehehehhee..kelakar jugak ni...leh share tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh. Share je mana suka. Blh je. hehehhe

      Delete
  6. teringat masa kecik2 dulu balik mengaji mlm jumaat lalu kat kawasan semak sikit ramai2 baca al-fatihah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Masa tu jadi takut. Hehehehe. Padahal takda apa pun Nick.

      Delete
  7. Hahaha dulu time kecik main percaya je apa parents cakap :p Ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan. Nad selalau kena la ni erk. Hehehehe

      Delete
  8. Haa,,, macam ni lah kelakuan, dulu lagi masa lagi anak2, orang tua takot2kan ada hantu malam jumat,,, jadi suka nak takot juga kalau tinggal sendiri,,, #salam kenal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Perkara biasa tu. Menakutkan...

      Delete
  9. hahaha. lawak :D orang tua memang kerja nak kelentong budak kecik jaa :D

    ReplyDelete