Followers

Tuesday, 19 November 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE


Aku letak gambar anak buah aku untuk segmen : 


Segmen ni dianjurkan oleh  Bicara Mak Dara.

Anak buah aku ni kalau bergambar Macam Cantik Je, Macam Comel Je.
Macam pak cik dia ni kan.

MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER


Pilih-pilih siapa. Hahahaha...

ZH Blogger

32 comments:

  1. hahahhaha~ ade gaya nak menang ni.. good luck !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ada. Bella la nanti menang. Kita enjoy je bersegmen ni...

      Delete
    2. kitaaaa enjoyyyy ~ !! hihihi

      Delete
  2. mcm2 gaya blogger yg masuk contest nie.. ekekeke... good luck..!!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Thanks Suzzi. Tak join ke. Jom join...

      Delete
  4. kenapa gambar di bawah lagi menyerlah ?
    siapa masuk pertandingan sebenarnya ni?
    muahaha :D
    good luck ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. Pakcik dia lg cute kn. Thanks 4 wish

      Delete
  5. hensem la pakcik dia..gdluck yer?

    ReplyDelete
  6. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks singgah. Akan balas kunjungan awk. =)

      Delete
  7. alahai comelnya budak tu.. BBL pun join. datang singgah blogwalking..

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  8. hi..singgah dr segmen yg same... :)

    http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  9. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  10. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya la Sya Mimie. Kan singgah hari 2... =)

      Delete
  11. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks singgah dan follow. Saya akan singgah balik nanti =)

      Delete
  12. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah kak. Thanks sebab sudi singgah. =)

      Delete
  13. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete