Followers

Friday, 15 November 2013

ZH Followers




Tak berapa nampakkan. Tapi ni antara yang follow blog aku. Semua memang Top-top. Aku je la tak top. Aku memang suka penulisan mereka. Tapi ada juga yang follow aku tapi aku tak tau apa blog mereka. So memang tak dapat nak follow balik.

Kalau ada yang aku tak follow tu dalam list ni, bagi la Blog korang, Isyaallah aku akan follow korang balik. Thanks to be my followers. Makin bertambah la pula. Macam tak percaya je. Hehehe

ZH Blogger

12 comments:

  1. Replies
    1. Dah singgah dan follow. Thanks sudi singgah sini. =)

      Delete
  2. Hahaha.....ramai dah eh...tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai la. Tapi tak la ramai cam azie punya... =)

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasij En.Adhie. Bagi saya ramai la ni. Sebab semuanya sangat hot. Dan terima kasih atas support. =)

      Delete
  4. Salam...tinggalkan link untuk anda. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com..saya dah follow anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm. Sy dh lama follow en.khairuddin. Thanks follow sy. :-)

      Delete
  5. congrate awak =) .. I see mine .heehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank bella. Sy pun nmpak awk.huhuhhu

      Delete