Followers

Monday, 18 November 2013

ZH Twitter


Hi semua. Hari ni nak cerita serba sikit pasal Twitter. Siapa ada Twitter? Jom follow aku kat twitter. Bukan apa, sedih pula tengok twitter aku macam takda orang je dalam tu. Kesiankan. Aku pun screen snap kat twitter application aku. Ni antara yang aku snap.



Banyak aku tweet kat dalam ni. Korang yang ada twitter tu follow-follow la aku. Akan ku balas dengan follow back. Hahahaha. Kalau nak follow semua ada kat blog aku kat bawah ZHChatroom aku. Senang je kan. Just click follow and done.



Baru ada 20 orang je. Maybe aku dulu tak aktif pun dengan twitter ni. Alang-alang dah ada aku teruskan je la walaupun agak menyedihkan followers yang tak berapa nak ada ni. Thank to follow.

Link Twitter aku : https://twitter.com/ZaCk_hOyA

ZH Blogger

10 comments:

  1. alamak!
    xd twitter la zh ..huhu
    myb i shud get one :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yezza. You must get one. Hehehehe... Leh follow nanti...

      Delete
  2. teman ada twitter, tapi nak follow org xleh sebab dah kena limit..

    ReplyDelete
  3. ade twitter n fb.. tp mls nak update.. hahahah. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak elok malas2... kena rajinkan diri tu...

      Delete
  4. Replies
    1. Dah follow Vee juga. Nanti approve ok...

      Delete
  5. cik akak ada twitter juga...
    p cam payah je nak guna...
    cik akak guna untuk share klik 8share cik akak tu...
    dapat juga income kat situ...

    ReplyDelete