Followers

Monday, 2 December 2013

2 CPUV terbaru



Atas ni CPUV terbaru aku. Saja nak share. Ada dua yang baru dan di kreditkan pada 12 Nov 2013. Banyak juga dari yang dulu. 6 sen dan 10 sen. Susah nak dapat tapi akhirnya berjaya. Yeah...



CPC aku tak banyak sangat peningkatan. Kalau singgah tu minta tolong la click Nuffang Ads aku ya. Boleh la tolong... Jangan la tolong tengok je. Hehehehe. Apa pun thanks to all yang singgah dan klik. Tanpa kamu semua siapa la aku. Yang pasti "Aku Tetap Aku". Jangan berpaling pada yang lain.

ZH Blogger

24 comments:

  1. Tahniah..wah, camne nak dapatkan cpuv?? tak pernah dapatlah -___-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Tak silap saya, awk kena kekalkan orang sentiasa melawat blog kita. Unique visitor ni maksudnya orang yang lawat blog kita menggunakan ip address yang berlainan. Bukan orang yang sama. Kena sentiasa kekal dan naikkan visitor. Awk kena rajin Blogwalking dan tinggalkan jejak supaya senang orang singgah ke blog awk. =)

      Delete
  2. Replies
    1. Insyaallah ada. Cuma belum di masukkan lagi je kot. Kadang2 lambat juga.

      Delete
  3. untunglah ;DDDDD piwit
    piwit~~~~ huhuhu

    ReplyDelete
  4. nak jugak :P aefa dpt satu je aritu pas anta tiket haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke. Try hantar tiket lagi. Mana tau dapat banyak lagi... =)

      Delete
  5. tahniah AZ.. bukan senang nak dpt tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Tieka. Tak tau macam mana boleh dapat... Tahu2 dah ada je... =)

      Delete
  6. eehhh dah dapat.. jeles nye... tak pernah dapat lagi tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke. Kita pun tak tahu macam mana dapat. Hehehe. Nak kata ramai fans tak pula. Hehehehe... =)

      Delete
  7. tahniah.. sekurang2nya ada juga yang masuk kan.. ;)
    sy tlng click2 juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Sya Mimie. Kalau sy singgah mana2 blog pun saya akan click kalau diorang ada. =) Thanks for click2... =)

      Delete