Followers

Thursday, 19 December 2013

Hadiah Lucky Draw


Semalam ada meeting dengan lucky draw. Aku ni tak tahu la sama ada aku ni bertuah ke apa? Sebab dalam dua bulan ni, banyak benda aku dapat daripada peraduan dan sebagainya. Mungkin ini dinamakan rezeki tanpa dipinta. Aku semalam meeting pun tak masuk. Sebab aku malas nak masuk la kan. Boleh lak macam tu kan. Apa pun aku boleh. Hahahaha... Tiba-tiba orang masuk bagi aku beg. Yeah, menang lucky draw.

Kalau tengok dari nombor tu. Nombor 15 ni berkaitan juga dengan aku. Sebab nombor 15 tu tarikh lahir aku. 15 May 1987. Mungkin hadiah hari lahir aku la. Siapa yang tak dapat tu jangan la  jeles ok. Rezeki tu dah ditentukan. Aku tak minta pun tapi dah dapat ambil je la.. Hehehehe.


Jenama beg ni DICOTA. Aku pun tak pernah dengar, tapi macam ok je aku tengok. Beg ni boleh simpan laptop. Tapi aku ni mana ada laptop. Ada tak sesiapa nak bagi aku laptop ke? Bukan main lagi permintaan aku kan. Mana tahu menang lucky draw laptop pula ke. Memang bertuah sangat² la kalau macam tu. =)

"Rezeki, ajal, jodoh dan segalanya, ketentuan Illahi"

18 comments:

  1. Tahniah...Moga 2014 memberikan rezeki yang melimpah ruah....kongsi yek..

    ReplyDelete
  2. dpt beg.. senang la nak letak barang nanti. xpyah g cari beg . hehee. selamat bertuah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beg agak banyak juga la kan. Hehehehe. =)

      Delete
  3. alhamdulillah.. rezeki ZH kan.. ;)
    sy suka kalau dapat sesuatu hdiah tu, kita boleh guna.. mcm beg.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Syukur boleh dapat macam ni. =)

      Delete
  4. aku pun lahir tahun 87 jugak.
    sama tahun la kite..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke Nick? Rakan sebaya la ni. Huhuhuhuu

      Delete
  5. Dapat beg free kira rezeki la tu. Seronoknya

    ReplyDelete
  6. wah untung rezeki, hehe taniah bang

    ReplyDelete
  7. Okaylah dpt beg, boleh guna. Muz this year dpt vakum ngan tmpat simpan barang dapur. Dua2 bagi dekat mak jer... Hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak juga. Aku bagi abang ipar aku tadi. Sebab aku dah banyak beg. Tak terpakai nanti.

      Delete
  8. Wahhh.. murah rezeki.. insyaAllah lepas ni menang laptop lak.. heee.. aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dpt laptop mau melompat teman. Huhuhu

      Delete