Followers

Monday, 16 December 2013

Makin bersemangat ZH ni


Mesti tertanya-tanya kenapa gambar kartun ni kan. Natruto ni kan semangat tinggi macam aku la kot. hahahaha.  Aku bersemangat nak menulis je. Sebab apa? Sebab korang semua la. Tak sangka penulisan Kisah "Aku Tetap Aku" mendapat sambutan yang baik buat masa ni. Bagi aku kisah ni tak menarik. Tapi serius aku katakan, aku menulis menggunakan hati tanpa berfikir apa yang aku tulis.

Bila dah siap, aku mencari kesalahan pada ejaan atau kekurangan ayat sahaja. Aku pun bukan jenis membaca novel. Tapi yang pasti kisah A.T.A ni masih panjang lagi. Mungkin ada yang menanti kisah cintakan? Betul ke ada kisah cinta dalam ni? Entah ler. Nak tahu kena baca la. Apa pun thanks for support. Bukan aku nak glamour atau famous, tapi aku suka menulis dan melampirkan kisah yang menjadi inspirasi.

Bukan untuk bagi contoh tak baik tapi merungkaikan kisah hitam yang menjadi punca kegagalan seseorang. Penyesalan yang tiada lagi ruang untuk kembali. Kisah yang pasti adakala membuat hati yang keras akan menitiskan air mata. Suatu hari nanti pasti ada yang tertanya-tanya, milik siapakah kisah ini. Yang pasti tiada kisah yang tidak bertuan. Akhir kata, Thanks to all of you. Episod 3 dalam proses untuk pembaca.

"Thanks to Bro² & Sis²"


10 comments:

  1. moga dipermudahkan urusan menulis
    mana tahu akan diterbitkan sebagai novel
    all d bez
    isi nuff sini-transitions

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum terfikir nak jd penulis novel. belum cukup bagus untuk sampai ke tahap tu.

      Delete
  2. Zack...dah abis menulis bole di novel kan...hantarkan karya zack di menerbitan fixi.....tajuk novel zack hoya....awesome !!! kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Segan je penulisan yang kurang menarik ni. Takut syok sendiri je menulis ni. Hehehehe.

      Delete
  3. Harus bersemangat. baru idea dtg. Insyallah .. do the best =)

    ReplyDelete
  4. Goofd luck... Menulis ni ada pasang surut, for me la. Tp kena istiqamah kalau nak berjaya dlm bidang penulisan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah Muz Thanks for advise. =)

      Delete
  5. aku belum baca lg, tak berapa free, nnti dh lapang baru aku baca drp awal no, ok go

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa allah. Cuma cuba untuk menulis. Mana tahu ada rezeki dalam penulisan macam ni. =)

      Delete