Followers

Wednesday, 11 December 2013

MOLOME Application


Selamat pagi semua. Siapa yang ada applikasi MOLOME? Aku baru buat semalam. Dia macam instagram juga. Sorry sebab tak dapat nak buat instagram sebab applikasi untuk Nokia E7-00 aku macam tak best je. Lepas tu aku buat ni. Lagi pun applikasi ni agak menarik bagi aku. Mungkin ramai tak pernah dengar, tapi kat luar dari Malaysia agak famous benda ni. Korang layan la Screen snap yang aku sediakan ni. =)

Timeline

Add photo

Setting (UP)

Setting (Down)

My profile

Bagi siapa yang ada dan nak follow aku, boleh la search ZaCk-hOyA atau pun pergi kat link ni http://molo.me/ZaCk-hOyA. Best sangat bagi aku. Dan applikasi ni support untuk semua jenis handphone. Android, blackberry, Iphone, Windows Phone dan Symbian. =)

"Selamat mencuba, kalau tak cuba tak tahu"

26 comments:

  1. wah..app molo..hehe tpi suzy tak layan sangat dgn app mcm nie.hehe apa2 pn info yang baik..thnks ZH :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome. Tapi ok la apps ni sebab semua phone boleh download. Apps tak rasict. Hahahaha.. Sebab tu guna. =)

      Delete
  2. Intagram tak der ker....rugi2...hahahaha
    molome nie mcm pelik sikit....nak sebut pun mcm mana....
    kekeke...nice try zh...t azie try usha...ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak rugi pun. Hehehehe. Sebab instagram kat phone tak best. Jarang on guna komputer, better guna ni. =)

      Delete
    2. eleh ! yelah tu...ok2 proceed....mcm menarik jer...mcm nak download jer...kekeke

      Delete
    3. Kan2. Hahahaha... Tu la sebab2 yang terbaik. =)

      Delete
  3. Replies
    1. Hahahahaha... Baru download je. Tapi apps ni dah lama... =)

      Delete
  4. alaa...memory phone da penuh lha sebab install wechat..wakakaka...hp murah la katakan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la wan. Wechat besar sangat application dia. Pastu kuat makan battery. Tak tahan nak mengecas. Apa pun kalau nak mencuba, try la. Lagi ramai guna, lagi best. Tapi orang luar negara jarang guna instagram. Diorang guna ni. Maknanya maybe lagi better. Entah le, sebab tak pernah guna instagram. hehehehe

      Delete
  5. Nokia E7-00 ni OS nya pakai Symbian kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya benar. Aku pakai symbian belle. Mudah untuk digunakan. =)

      Delete
  6. Replies
    1. Selagi belum ramai follower memang tak menarik. Tapi bagi saya ok sebab menarik. Kalau android lagi banyak function dia. =)

      Delete
  7. saya tak ada follower pun di molome, follow saya, nanti follow balik :D artiirhamna idnya ...
    ni aplikasi macam instagram juga,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sudah follow kamu disana. Nanti kamu follow saya kembali ok. Thanks artiirhamna. =)

      Delete
  8. mcm2 teknologi sekarang ni kan.. canggih2.. antara nak follow ke x..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya la. Cuba cari apps yang terbaik dan semua boleh guna.

      Delete
  9. Replies
    1. kekurangan dia, org kt Malaysia jarang pakai. Ramai lebih guna instagram. Selain tu tak la teruk sangat.

      Delete
  10. ok, tp aku tak reti nak buat semua tu, dah tua kot huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la. Saja je buat ni. Suka tengok gambar orang snap. Macam smart je.

      Delete