Followers

Monday, 16 December 2013

Pesta buku, Blogrrr & Rock The World 13

Selamat pagi semua. Hari ni baru dapat update untuk aktiviti Sabtu (14/12/2013). Banyak juga aktiviti yang aku jalankan pada minggu lepas. Dari hari jumaat aku dah plan nak pergi ke tiga-tiga tempat ni. Pagi dalam jam 11 pagi, aku dengan Aiman Basri dah keluar dari rumah. Pergi makan dulu. Lapar sangat dengan tak makan lagi. Aku dengan dia teruskan perjalanan dekat buki jalil dulu. Sebab apa nak tau?




Dapat email suruh ambil tiket. Aku menang tiket RTW13. Better aku ambil dulukan. Tak la ramai sangat tengahari tu. Sebab belum kemuncak lagi. Lepas tu dalam jam 1.30 aku terus bertolak ke Mines. Nak tengok juga pesta buku dengan perhimpunan blogger tu kan. Sampai disana je, mencari dalam mines, memang tak jumpa la, sebab bangunan sebelah lagi satu tu. Akhirnya berjaya juga cari.

Aku terus ikut orang ramai pergi, rupanya pesta buku. Aku tak perasan lagi mana perhimpunan tu dijalankan. Aku terus nampak buku mata rambang la kan. Ni antara yang gambar aku ambil di pesta buku.

Banyak betul kotak. Buku memang berpesta. Hahahaha

Seronok semua dapat buku. =)

Nampak tak, dia baca buku nama dia. Aiman. Huhuhu

Terbaik la. Tapi aku tak berminat sangat benda² macam ni. =)

Macam² ada.

Seronokkan aku berjalan. Huhuhuh. Tak sedar jam dah pukul 4.30 petang macam tu la. Aku terus usaha mencari perhimpunan blogger tu. Rupanya belah atas je. Aku jalan semua macam dah sunyi je. Tapi nak juga menunjukkan aku dah sampai sana, aku take la gambar dengan banner. Hahhahaha



Hampa, jalan² tengok kedai pun tak nampak muka yang dikenali. Sia apa ternampak aku masa ni? Angkat tangan. Hehehe... Sorry la tak dapat jumpa sesiapa pun. Ingatkan habis lambat. Aku terus pergi Bukit Jalil balik untuk ke RTW13. Sampai petang juga la. Agak basah sikit sebab hujan lebat.

Mendungkan cuaca?

Noisy stage.

Man & Lee. Ooi!!!

Mat. Muka ada senyum.

Bawah ni aku bagi korang layan video sikit la ok. Layan jom. =)

Mosh colour time. Lets go. Meriah jugakan.


Ni waktu malam. Bunkface je aku sempat ambil kat Indie Stage. Battery pun dah low. Powerbank takda macam ni la. Lepas tu apa lagi bro, balik la. Balik aku check buku yang aku beli tadi. . =)


Belah kanan tajuk Sebenarnya Cinta tu untuk someone special. Aku memang tak reti nak baca novel cinta. hehehehehe. So yang lain tu aku punya. Yang merah pula nak bagi exchange give dinner Selasa esok. =)
Ni la kisah aku untuk hari sabtu. Ahad pun ada kisahnya. Nanti aku Masukkan. =)

18 comments:

  1. Mcm best je pesta buku tu...teringin juga nak pegi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best sangat. Tak terlarat nak jalan tapi dekat 3 jam dalam tu je. =)

      Delete
  2. bella pun xsmpat g pesta buku tu.. huh. best -best =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pergi ke. Dekat je kot. huhuhuhu

      Delete
    2. hehe. tak sempat nak pergi. huhu
      tapi pesta buku tu mmg ramai org. siap bwak luggage.

      Delete
    3. Tahu takpa. Kita beli sikit je. Duit tak ramai. Hehehehe...

      Delete
  3. Bestnyer, full dgn aktvt... Dah lama xpi mines...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain kali kau kena pergi Muz. Bukan selalu dapat peluang macam ni.

      Delete
  4. mcm seronok je...belom kesempatan nak kesitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah akan datang ada lagi. :-)

      Delete
  5. Mcm best jer......mcm menarik jer.....asal azie tak tahu eh.....kekeke...nampak sgt x hot......untung laaa dia.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azie tak nak ambil tahu. Memang la. Kita tak hot la ok. =)

      Delete
  6. ehh tu bukan g big bad wolf ker.. hahahah cmner dia hot.. ngeee

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. terima kasih. nanti saa akan ke blog anda.

      Delete
  8. terlepas sudah, tak sempat pegi huhuuu

    ReplyDelete