Followers

Thursday, 30 January 2014

Alexa Ranking ZH Blog

Selamat pagi semua. Hari ni saja nak review rank aku dekat Alexa.com. Aku tengok ramai blogger check dekat sana. Aku pun bukan tahu sangat untuk apa, tapi try check la juga. Hehehehe.

ZH Blog Rank
Sebenarnya tak hebat pun. Mungkin ada yang tak tahu macam aku ni tapi nak check. Kalau nak check tu boleh la klik http://www.alexa.com/.

16 comments:

  1. X pe...kena bykkan update..insyaallah makin cantik ranking tu. ..good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Tapi tak nak update benda yang mengarut. Takut orang tak suka baca je. =)

      Delete
  2. Dah tahap hebat dah ni...congrats ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ada hebat ni. Masih belajar lagi ni. =)

      Delete
  3. salam. eh da kira ok da ranking tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke Cik Itah. Harap lepas ni lebih baik lagi. =)

      Delete
  4. salam zack! bru follow ur blog.. alexa ni mcm nuffnang gak ke..? xpnh try lg.. =)

    http://the-red-heart.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumsalam. Thanks sebab follow. Alexa ni rasanya cuma untuk check ranking blog kita kot. Saya pun tak berapa tahu. Hehehehe...

      Delete
  5. Replies
    1. Try la. Ok juga adakala tahu ranking kita. =)

      Delete
  6. saya tak pernah check lagi bang zack hehe btw, tahniah sebab mampu capai ranking tuu =) semoga terus gigih blogging ye =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dik. Tapi tak la bagus pun. =)

      Delete
  7. semoga terus sukses dlm berblog.. naik setakah demi setakah :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. Akan mencuba terbaik.

      Delete
  8. Global Rank icon335,834 72,975
    Rank in Malaysia 3,267

    hemm.. jeles kat org yang bawah 500 tu kan zack..

    ReplyDelete