Followers

Saturday, 4 January 2014

hOyA or sOyA

Semalam aku skate dengan 56HnDrd SB. Tengah layan skate salah seorang ternampak ada graviti kat dinding. Nak tengok apa gravitinya? Tengok dekat bawah ni.





Iklan penaja dibawah. Hahahahaha.



Bila aku tengok macam kelakar. Yang membezakan nama samaran aku huruf 'H' dengan huruf 'S' je. Aku tak tahu siapa punya gelaran tu. Nak tanya sikit, dimanakah kekuatan ZaCk hOyA? Pada blognya ka atau pada rupanya ka. Teringat cerita 'Nujum Pak Belalang'. Korang jawab la sendiri. Peace yo...

38 comments:

  1. amboiii,, bukan main lagi. ade graviti kat dinding tu.. hehehhe
    kekuatan kepada H . kalu tak jadi la soya

    ReplyDelete
  2. Nak panggil soya je boleh? Haha..

    ReplyDelete
  3. woooahhhh...untung lah terjumpa art hampir sma gan niknem...ahahhaha...apa lagi tambah lah art tambahan kat bawah tuhhh.... tulis visit zack-hoya.blogspot.com :D...ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak reti la aku nak buat art ni wan. Hehehehehe.

      Delete
  4. soya boleh minum... hihihi

    Hai, Selamat berkenalan. Ini blog baru, kalau sudi jom berkenalan disini : Segmen Suai Kenal Peminat Kopi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je nak minum. Selamat berkenalan juga. =)

      Delete
  5. kekuatan encik hoya??
    dari pengkritik dan pelawat blognya..
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap lebih ramai lagi yang kunjung ke blog aku yang kecil ni. =)

      Delete
  6. amboi puas aku meniliti apa kebendanya.. now aku faham.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha... Graviti yang menarik... =)

      Delete
  7. tentu kekuatannya terletak pada tuan empunya nama.. hehe..

    ReplyDelete
  8. kekuatannya pada huruf 'H'. ahaha

    ReplyDelete
  9. Ahahahaha zack soya?!?! Hihihihi.
    H lagi kuat huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Ternampak nama ni. Tu yang take picture. =)

      Delete
  10. Replies
    1. Saya tomey? Ye ke? Thanks kak. Hehehehe

      Delete
    2. org dan perangai mmg tomey...bodek lebih nmpk

      Delete
    3. Fuhhh... Thanks kak. Yang memuji pun tomey gak. =)

      Delete
  11. uittt....sib baik zack hoya...bukan zack joyah !ehhh maap...maap....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi Azie. Bukan main lagi ye. hehehhe

      Delete
  12. dari tuan punya badan la..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah²an penulisan sy lebih baik daripada sebelumnya. =)

      Delete
  13. kekuatan dan kehebatan nya ada pada tuan punya badan, kalau owner tak kuat, blog pun tak gah .. hehe by the way, lawak pulak bunyinya zack soya .. sebab dah biasa dengar zack hoya kan. hehe sapa punya entah zack soya tuu =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog abg biasa je pun. Lawakkan. Hehehe.

      Delete
  14. engkau adalah di antara blogger yg aku kenal yg main skateboard, apa kaitan eh di antara skateboard & blog? hehe :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaitannya minat dari aku. Hehehe. Sukan lain tak reti. Mungkin ada yang berminat juga sama macam aku. =)

      Delete