Followers

Monday, 27 January 2014

Kenapa jarang update entry???

Hi semua. Mesti ramai tengok aku sekarang jarang update entry macam dulu dah. Kenapa ya? Firstly aplikasi Blob 2.5 aku ada problem. Memang tak boleh nak taip semua. Semalam pun aku pergi cyber cafe untuk update.

Google Image
Katanya kejap je. Tapi dekat seminggu aku tunggu still sama je. Geram pun ada. Terus aku tweet developer dia dekat twitter semalam. Hari ni dia bagi aku file baru untuk guna. Selamat boleh guna dah. Mudah aku nak taip malam ni dekat rumah.

Sebab keduanya pula paling simple.

Google Image
Senang cerita malas punya pasal. Aku macam tak larat je nak menulis. Mood pun tak berapa ada sangat. Kalau stop menulis pun mesti takda yang rindu. Cuma yang pasti, Aku Tetap aku. Ada cerita aku tulis, takda cerita macam malas nak tulis. Baca komen dan blogwalking orang lain je la sekarang. Bila dapat menulis macam dulu.

Nanti kalau aku rasa ada cerita menarik, aku akan tulis. Buat masa ni belum ada yang menarik hati aku. Kalau menarik baru aku boleh tulis dari hati terus ke jari jemari dan mata. Korang pun jangan lupa update entry, boleh la aku singgah baca bila aku free.

Gambar semalam. Rambut pun dah panjang.
Rambut dah panjang. Hari ni nak gunting rambut lepas jongging. Keep in touch with me ok. =)

"Bukan rupa jadi ukuran, bukan tulisan jadi perhatian, tapi hati yang ikhlas memberi kepuasan pada penulisan."

38 comments:

  1. kalau tak ada mood jangan di paksa. ambil masa..

    ReplyDelete
  2. Hurmmm ramai pulak orang update entry kurang mood berblog . Aku sorang jer ke yang semangat nak berblog ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan. Kalau ada semangat jangan sia²kan. Takut hilang moodnya takda apa nak diupdate.

      Delete
  3. haa. same la.. xde mood. huhuhu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya la. Bella famous takpa. Hehehehe.

      Delete
  4. dah gunting rambut kepale dah ringan semangat blog akan dtg...insyallah...

    ReplyDelete
  5. wan pom baru semalam sempat update blog...kekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke. Takpa la Wan. Aku pun cari mood je ni.

      Delete
  6. akak di serang penyakit tak ada mood nak bw la zack..hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke. Saya pun kadang² macam tu juga. =)

      Delete
  7. Jangan malas². Nnt malas terus ☺☺

    ReplyDelete
  8. In Shaa Allah... jngan mngalah....keep it up!! chayoik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa allah kalau ada masa dan mood yang baik. =)

      Delete
  9. samalah..kalau malas ni, mm berhabuk la blog sye tuh..hahaha..lumrah penyakit sorang blogers :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan. Bahaya kena penyakit macam ni...

      Delete
  10. kalau nak menulis takleh dipaksa2.... just go with the flow... pujuk mood baik2 k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap ada la mood yang mendatang. =)

      Delete
  11. hihi.. macam teman jugak lea skrg.. mood ke laut.. nak plak smlm pc lak rosak.. skrg menaip pun pakai laptop.. very tak suka.. ha3.. zack, jangan lupa singgah blog teman yea.. ada sesuatu untuk zack disana.. heh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Zack PC pun takda. Lagi susahkan. Hehehehe

      Delete
  12. Samalah T_T
    memang malas sabor jelah haih hihihi

    ReplyDelete
  13. mungkin kena ada dorongan lain.. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Dorongan dari rakan-rakan blogger pun dah ok. =)

      Delete
  14. sama la ngan kta pun.. menulis ikut dan je sekarang ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpa la. Mimie banyak juga saya tengok update. =)

      Delete
  15. Itulah perasan jg jarang zack update

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la Muz. Aku bila takda mood idea tak datang. Kalau nak menulis pun jadi mengarut je nanti. =)

      Delete
  16. btl2 tu..tulis kna dari hati kn :) ...harap akan dbri mood pada hari2 mndtang untk update blog.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap-harap begitulah hendaknya. :-)

      Delete