Followers

Thursday, 16 January 2014

Poll Review (ZaCk hOyA "Aku Tetap Aku")

Hari ni saja je tak tahu apa nak buat. Oleh sebab tu aku check polls aku. Mana tahu ada yang suka atau tak kan. Apa pun thanks to nuffnang sebab buat polls ni. Boleh juga aku tahu apa kehendak pembaca blog ZaCk hOyA (Aku Tetap Aku) ni.

16 orang dah responds
Kalau tengok tak ramai yang review benda ni. Mungkin ada yang tak perasan, malas, atau banyak sangat nak tekankan. Aku pun kadang-kadang malas juga nak tekan benda ni kat page orang. hehehehehe.

Soalan pertama
31% - mengatakan blog aku ni sangat menarik. Ya ke sangat menarik? Hahahaha. Entah ler.
50% - mengatakan menarik. Mungkin blog aku kurang memberi impak yang padat.
12% - mengatakan tidak menarik langsung. Ini yang paling aku suka, sebab ada juga yang cakap macam ni. So lepas ni boleh la aku berusaha lebih baik dari sebelumnya. =)

Soalan kedua

6% - Mengatakan aku sombong. Ya ke aku sombong? Kalau orang tegur belum pernah lagi aku tak balas. Mungkin muka aku kot nampak macam tu. =)
93% - mengatakan aku tak sombong. Tu aku percaya sebab aku memang tak reti nak menyombong ni. Bukan sifat aku macam tu.

Soalan ketiga
81% - mengatakan aku sangat comel. Ni pelik sebab rasa macam tak comel je.
18% - mengatakan aku poyo. Betul la tu. Kalau tak comel memang poyo je. Bajet² je aku ni. hehehehe.

Soalan keempat
25% - teringin nak jumpa aku. Jumpa la aku dekat KL. Selalu je ada dekat KL ni. Jangan jumpa lari dah la. Tak hensem pun. =)
31% - tak berminat langsung. Ok la tu. Minat kita sama. hehehe.
43% - Jom jumpa. Amboi, laju je nak jumpa. Jom². =)

Soalan kelima
25% - Nak whatsapp dan wechat. Semua dah ada dah dekat blog aku ni. Cari je dekat atas ZH Chatroom.
0% - Ni tak boleh nak cakap. Bahaya. Hehehehe..
12% - Jangan menulis lagi. Aku menulis pun tak suka. Kalau tak suka jangan la baca. =)
62% - BFF la kononnya. Siapa nak. Aku ok je nak jadi BFF or BFFFFFFFF. Terpanjang pula.

Apa pun thanks to all yang sudi habiskan masa korang untuk klik polls aku tu. Kalau ada yang terkurang, boleh la bagitahu. Kalau tak nak cakap secara P&C pun boleh je. Add je wechat or whatsapp aku.


Add la ok. Thanks all. =)

40 comments:

  1. zack, saya dah buat untuk awk. tapi kan saya pun tak tahu sangat fungsi dia.bila nak hilang??

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila kita delete hilang la. Hehehehe.

      Delete
    2. hilang sekali dengan nuffnang.huhu

      Delete
    3. Tak la. Just of je poll kat nuffnang. Terus nuffnang off kan. =)

      Delete
  2. Assalamualaikum.. Zam singgah ke mari dari Segmen Jom Naikkan Trafik Mak Dara sebelum ni.. Sorry lambat buat kunjungan balas. Jemput ke blog Zam ya

    ReplyDelete
  3. wow. rasa segan lak nak letak poll itu

    ReplyDelete
  4. Dulu aq letak juga poll tu.. Pembaca dari golongan awek cun menjuarai carta poll perh..
    tapi skrunk malas nak letak loading blog berat.. Mungkin pasni aku slow2 nak berundur dari nuffnang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke. Ni pun main letak je. Hehehehe...

      Delete
  5. wah...ade respon dri pembaca..bagus kan..kita blh buat survey psl blog kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Nak tahu apa yang kurangkan. =)

      Delete
  6. okeyhh...yang bap jangan menulis lagi tu sangat kejam...ahahaha...tape2...setiap org mesti ada hater...tak semua org suke kita... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpa. Adakala hater membuatkan kita berjaya. =)

      Delete
  7. wah.. bagus betul buat poll macam tu.. dulu ada pasang yang soalan nuff punya, lepas tu delete sebab ada poll yang baru tu.. kemudian delete pula poll baru tu dan takde la poll sekarang ni.. hihi.. apa-apa pun, semoga terus success dan bersemangat untuk blogging.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Kebaikannya kita boleh tahu orang suka kita atau tidak. Enjoy bila baca. Hehehehe.

      Delete
  8. jangan menulis lagi hahaha tu klako :p

    ReplyDelete
  9. wah, ni dah macam artis pulak..hehe
    nak buat jugak la.
    copy soklan dari sini je la..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa... Aku belum lagi jadi artis. Kalau kau buat mesti lagi ramai. klik survey tu. =)

      Delete
  10. Replies
    1. Saja je nak tengok. Baru nampak macam banyak sikit ada kat blog ni. =)

      Delete
  11. Replies
    1. Rajin untuk tahu kita lebih disukai atau lebih dibenci. =)

      Delete
  12. su buat hiasan je guna poll ni kat blog...hihi tak berapa nak pandai nak guna kaedah nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni lagi senang nak buat. Tak susah pun. Kita on je, nuffnang letakkan terus kat blog kita. =)

      Delete
  13. Hahaha ohsem! Tak pernah perhatikan benda ni pun. Lols.. Nanti Vee click "nak couple" tu ek. Wakakaka :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ohsem pun Vee. Amboi... hehehehe.. Klik la kalau rajin. =)

      Delete
  14. Replies
    1. Perasan comel je ni kak. Hehehehe....

      Delete
  15. ramainya nak jadi bestfriend dia =='

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la dik. Best sangat kot abang ni. =)

      Delete
  16. dulu2 masa mula2 berblog aku buat jugak semua2 tu tp lama2 aku nak low profile je aku buang semua segala widget, aku menulis bukan kerana nama u ols bhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe. Aku terpaksa dan dipaksa. Hahahaha. =)

      Delete
  17. bagus gak ada poll ni kan.. boleh tgk prestasi blog sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Sebab baru lagi dalam dunia blog ni. Nak tahu juga orang suka atau tidak blog ni. =)

      Delete
  18. amboih.. heee.. camne nak tengok poll ni yea zack? nak jugak klik2 tgk.. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok kat nuffnang. Poll je. Buat dulu nanti nuffnang akan setkan. Tak perlu letak. Kita cuma sediakan soalan je. =)

      Delete