Followers

Wednesday, 15 January 2014

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my


Hi semua. Hari ni aku join GA ni. Mudah je syarat-syaratnya. Nak tahu macam mana nak join, Jom klik sini. Senang je kan. Rugi tak join. Check cabutan bertuah di link ni : http://www.nile.com.my/page.php?cd=87.

Aku kalau dapat hadiah ni, memang aku nak beli phone baru atau buat beli skateboard baru lagi. Boleh ke dapat? In shaa Allah. Jom kita join GA ni.

Tamat pada 21/01/2014 Jam 12 tengah malam.

30 comments:

  1. goood luck zack. dapt share gn bella ae.. hahaaa

    ReplyDelete
  2. menarik hadiahnya.. semoga berjaya.. :D

    ReplyDelete
  3. uiii, besarnya nilai hadiah.. semoga berpeluang menang ye bang zack ! =)

    ReplyDelete
  4. hihhi harap kita menang ah kan hihihiks

    ReplyDelete
  5. all d bez zack
    moga ade rezeki nanti

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Tu la kan. Join la. Ada masa lagi. =)

      Delete
  7. Replies
    1. Thanks Wan. Join la juga. Senang je caranya. =)

      Delete
  8. good luck zack... moga ada rezekinya... :D

    ReplyDelete
  9. kalo zack monang duit tu sila belanja semua org kat sini ok :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuhh. Belanja kangkung boleh? Sebab turun harga. =P

      Delete