Followers

Monday, 6 January 2014

Suprise Present for ????

Assalamualaikum.
Happy Monday ok.

Hari ni takda apa yang special untuk aku pun. Bekerja macam biasa. Tapi hari Rabu nanti adalah hari special untuk orang yang special bagi aku. Siapa tu tak boleh bagi tahu. Sebab nanti dia tengok blog ni habis kantoi nak bagi suprise. Hadiah pun dah siap balut. Tinggal nak hantar je.



Tak dapat nak sambut bersama-sama Rabu ni. Apa pun aku harap hadiah ni sampai tepat pada masanya. =)

24 comments:

  1. kalau nak pos, guna je pos laju confirm sampai tepat pada masanya. pos hari ni, sampai esok. pos esok, sampai lusa. akak tahu coz selalu shopping online, hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang guna pos laju dari ofis ni. Hope sampai pada masanya. =)

      Delete
  2. wah2...present utk gf ye ZH ?? hehe :)

    ReplyDelete
  3. kalo dear tak lain tak bukan awek ler tu..hehe
    post laju konpem sampai awal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tajam penglihatannya. Memang guna pos laju. Tak suka pos lambat. Hehehhee...

      Delete
  4. tak payah nak risau...insya Allah sampai tepat pada MASANYA ;-) hee..

    ReplyDelete
  5. wah hadiah untuk awek ye...ok lah tu...
    thank support cik akak untuk bloglist tu...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Merah membara oh jantung ku. biru putih oh jiwaku. hehhe

      Delete
    2. Kelassss ko Zack....heheee i like

      Delete
  7. siapakah gerangannya empunya hadiah??? ada mungkin juga wan adalah empunya hadiah itu...jeng jeng jeng..ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puteri gunung ledang yang punya. Heehehehe...

      Delete
  8. Replies
    1. Tu yang menjadi rahsia lagi. Esok baru review dia. =)

      Delete
  9. Wahhh2 kejutan buat awekk dialah..hahaha.. Insyallah sampai tepat pada masanya..xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah² begitu la hendaknya. Nak jumpa jauh sangat. Bersabar aje la. =)

      Delete