Followers

Tuesday, 4 February 2014

Skateboard Trip to Ipoh, Perak

56HnDrd SB Skate Trip 2014 (Ipoh)

Pada hari Sabtu dan Ahad (1.2.2014-2.2.2014), aku dengan Group 56HnDrd SB pergi Skateboard Trip. Tak paham? Bercuti sambil bermain Skateboard. Semua rasa ada, enjoy, penat, pening kepala, sakit kaki dan macam-macam lagi. Ni antara gambar yang aku dan kawan-kawan tangkap.



Pagi 1.2.2014 lepak makan dulu. Lapar katanya.



Ketibaan di perhentian Ipoh jam 2.30 petang.



Lepak sambil ambil gambar depan dewan bandaraya ipoh.



Skate waktu petang. Kepala aku dah sakit. Duk tangkap gambar je la.



Dah lepas skate tangkap gambar beramai-ramai.


Dewan Bandaraya Ipoh. Belakang tu je hotel kita orang. DG One Stop Hotel.



Perjalanan menuju ke kedai makan. Lapar sangat nak makan. Tak larat dan penat.


Tengah order makanan ni. Apa nak dikata. Perut makin lapar.


Tak reti aku nak bergambar ni. =)




Malam aku berlima lepak sini. Tengok macam cantik je tempat ni. Jom tengok.


Kena lalu jambatan ni. Seram.


 



Penat-penat pun berjalan tak ingat dunia. =)
    

Hari kedua (2.2.2014) skate dekat sini. Best juga. =)


Habis skate cari kedai makan. Apa aku nak makan.





Dalam perjalanan ada Graviti. Aku suruh kawan aku ambilkan gambar aku. Thanks bro.


Jumpa kedai cendol. Apa yang special? Tengok la sendiri.

Cendol Aiskrim

Cendol Pisang

Cendol Oreo. Ni aku punya. 
  


Perjalanan balik. Penat sangat ni. Semua tak sabar nak balik dan berehat. Terima kasih all sebab sudi meluangkan masa bersama 56HnDrd SB. Yang tak dapat pergi tu, sorry sangat, next time kita akan buat lagi ditempat lain pula.

Singgah dan like page kami di Facebook. Klik disini : 56HnDrd SB

34 comments:

  1. Enjoy sakan...yg penting puas & senang hati..
    cendol pun dah mcm² jenis....hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. enjoy sgt. Cendol memang sedap sgt.

      Delete
  2. perghh!! cool..

    eh awak, bkn grafiti ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cendol memang best. Salah taip. Hehehehe.

      Delete
  3. wahhh bestnya dapat hangout gan kawan2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. best. Kau kena cuba juga aktiviti luar dgn kawan2.

      Delete
  4. Kalau sy skating mau jatuh terkangkang selalu..hhahaa anway enjoyed cuti2 anda Zack n the geng.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh PCL. Tak susah pun. Just ride je. Thanks.

      Delete
  5. Enjoy, itu yg penting. Bila dah minat, benda lain tolak tepi dah. Hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Vee. Yg tak seronoknya sakit kepala.

      Delete
  6. memang pandai main skateboard ek? bagusla

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la. TAk power pun. Kawan2 je power.

      Delete
  7. cantik-cantik gambar zack snap.. suke tgok ade lampu2 tu.. wah , ipoh pun best gak ye =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks. Ipoh cantik. Bersih je belakang lorong kedai. Banyak tempat tak dapat pergi.

      Delete
  8. teringat dulu masa kecik kecik. pergi tengok abang saya main skateboard. lepastu kawan kawan tanya tu abang kamu ke? fuhhh. rasa bangga lah jugak. sikit. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi. Tumpang glamor la tu. Sy main sbb minat je.

      Delete
  9. Aik ? Takkan gambar jer ? Video weh ! Nak tengok video !

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar je buat masa ni. Video ada dekat page kitaorang kat FB. Tapi tak la power. boleh main just for fun.

      Delete
  10. Peh pehhh best gila Zack! :( Nak belajar main skate jugakkk. Nampak macam style & cool lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. style tu tak sangat la. Yang paling penting kena ada minat. Kalau kita minat, semua boleh jadi. Tahan sakit pun penting juga. Jom saya ajar. Hehehehe.

      Delete
  11. seronok betul nampaknya trip ni..pergh,cendol tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok. Cendol tu memang sedap.

      Delete
  12. akak bagi 4 bintang....kite enjoy ^_^

    ReplyDelete
  13. kampung teman tuu.. huwaa.. rindu kg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik la. Tp TB memang kat perakkan. Huhuhuhhuhu

      Delete
  14. Replies
    1. Tu la. Ni salah satu aku minat. Sebab yang lain aku tak reti main. =)

      Delete
  15. amboi bestnya... sakan enjoy bila jumpa kekawan kn... apa pun sketbord mmg the best laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Memang sangat2 best. Hehehe

      Delete