Followers

Thursday, 13 February 2014

Teringat zaman sekolah

Hi semua. Macam lama je aku rasa tak update entry. Mungkin sebab aku agak sibuk pada tahun ni. Tahun ni aku nak masuk 27 tahun. Tapi teringat pula zaman-zaman sekolah dulu kala. Sebenarnya tadi aku saja tengok gambar dekat facebook aku. Tiba-tiba tertengok gambar-gambar lama aku yang kawan-kawan tag.


Ni masa form 1. Aku Atas sekali dari kanan no 3.


Masa form 4 rasanya. Atas sekali dari kiri no 5.


Berdiri belah tengah. Ni kawan baik aku disekolah dari form 3.

Gelap betul aku dulu. Suka main panas. Macam tu la jadinya. Hahahaha.

Rindu juga bila tengok gambar zaman sekolah. Rasa nak kembali je zaman tu. Masalah pun tak banyak. Tapi biarlah dulu menjadi kenangan untuk diri aku.

"Manusia akan berubah tapi kenangan masih sama."

40 comments:

  1. Replies
    1. Sekarang pun boleh je nak pakai baju sekolah. Hehehehe.

      Delete
  2. bestnya....SA dah x ingat mana letak gambar masa sekolah dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pun tak ingat. Ni pun member yang tag kat FB. =)

      Delete
  3. Zaman sekolah lah zaman yg penuh memori yg hebat2...rindunyaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan. Terkenang zaman dulu. Rindu betul kat zaman tu. =)

      Delete
  4. Replies
    1. Comel tu zaman sekolah rendah. Huuhuhuhu...

      Delete
  5. thank atas derma tabungan cik akak tu....
    cik akak tak klik nuffnang tau....
    sebab burung biru....kenapa zack tak cuba iklan Media H12....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Nuffnang dah kurang sekarang ni. Tak tahu kenapa. H12 tak tau nak buat.

      Delete
  6. skrg pon gelap ape.haha.. memang best kan zmn sekolah..yg tak bestnye homework je..kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gelap ke. Hehehehe... Home work best pe. Hehehehe

      Delete
  7. yela zack
    makin lama makin rindu sekolah kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la MG. Dulu masa sekolah sibuk tak nak pergi. sekarang dah rindu. =)

      Delete
  8. rupanye umur kita sama la..hehe
    kejap je rasanye dah bertambah umur.
    kalo la dapat msk sek men balik cam best je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la Nick. Sama je umur kita. Seronok sebab ramai awek ke nick? Hahahaha

      Delete
  9. kikiki... kenangan sekolah.. tiap-tiap hari chêguzαm duduk kat skolah... mcmn tu ar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Cikgu dah biasa dekat sekolah. Hehehehe

      Delete
  10. memang kenangan terindah masa zaman sekolah dulu kan..

    ReplyDelete
  11. something sweet to remember kan?

    ReplyDelete
  12. wan klau tengok pic lama memang tergelak sorang2..ahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung la ada gambar sekolah dulu. =)

      Delete
  13. Itu la orang kata bila jauh rindu. Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni memang sangat jauh sebab masa silam tak boleh kembali cuma menjadi memori.

      Delete
  14. kena cari balik gambar zaman sekolah ni. rindu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku try cari, memang tak jumpa dah. =)

      Delete
  15. zaman2 sekolah best je kan. hehe

    ReplyDelete
  16. Sy baru ja habis sekolah. Tgh tunggu result spm. Baru ja tinggal zaman sekolah dah rasa rinduuu.mcm mana laa tahun2 yg akan dtg. Hehe.
    Hidup harus diteruskan. :D hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Baru lagi belum terasa sangat. Makin tua macam saya ni rasanya berbeza.

      Delete
  17. rindu nye lahaiiii.. zaman comot2 n comel2 dulu... cool jekk an, xyah pk ppe.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak comel takpa la. Sy comot. Hehehehe

      Delete
  18. hehehehehe....asyik yg kat atas jer zack ni..hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menandakan yang saya ni tinggi. Hehehehe... =)

      Delete
  19. lainnya muka dulu n sekarang.. heee

    ReplyDelete