Followers

Wednesday, 19 February 2014

Twitter ZaCk hOyA


Sebenarnya saja je nak cerita pasal Twitter aku ni. Aku dah tweets 1000 tapi followers baru je ada 39 orang. Sedihkan. Siapa yang ada twitter tu boleh la follow aku. Nanti aku follow kembali. Meramaikan kawan bukan lawan. Siapa sudi tu klik sini : @ZaCk_hOyA.

Senang je kan. Klik follow, aku follow kembali, ganggu korang bila tweet done. Hehehehe. Tak tahu nak cerita apa dah. Apa pun thanks sebab sudi kawan dengan aku. Kalau rasa aku macam sombong, tegur la. Mungkin korang tak kenal aku sangat. Lepak dengan aku memang takkan habis ceritanya. Takut korang tak terlayang je nanti. Hahahaha. Ada berani mau lepak?

Kepada sesiapa yang belum baca kisah "Aku Tetap Aku - Episod 8" bolehlah klik dekat bawah ni.

"Penghargaan bukan kepada penulis tapi layaknya kepada pembaca yang sudi"

22 comments:

  1. dh lama tak bukak twitter nie zack...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la. Dlu saya buat tahun 2010 tapi baru guna tahun lepas. Hehehehe..

      Delete
  2. suzy dh follow ZH... slmt bertweet yee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih suzzi. Dah follow suzzi kembali. =)

      Delete
  3. akak pun dh lama x bertweeter...hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala ok pe bertweeter ni. Seronok kalau takda yang sombong. Kalau menyombong tu yang malas nak layan. =)

      Delete
  4. Replies
    1. Adik ada blog pun ok. Adik dah ramai follower's. =)

      Delete
  5. twitter ku untuk maki2 org je..haha. private..so xnk follow.haha klik nuff..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke. Bahaya ni. tak elok macam tu. =)

      Delete
  6. Replies
    1. Takpa kak. Ni sahaja nak promote, lagi pun dah buat lama. Tapi ta ramai follower's. =)

      Delete
  7. Replies
    1. Takpa kak. Kat sini pun dah ok. Yang penting enjoy. Hehehehe.

      Delete
  8. Chegu zam tak reti nak guna tweeter lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adakala seronok juga. Saya guna twitter ni selalu untuk bertanya apa-apa dekat customer care macam telefon ke, line tenet tak ok ke. Sebab terus tweet diorang, so diorang akan jawab laju. Semua orang nampak apa kita tulis. =)

      Delete
  9. baru terfikir nak buat twitter.
    dah ade jgn lupa ade aku..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih follow aku Nick. Aku dah follow kau balik. =)

      Delete
  10. ada twitter tapi selalu guna untuk share 8share tu jea.. heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la. ZH pun share blog dan 8share.

      Delete