Followers

Tuesday, 18 March 2014

Nokia Lumia 626 (Folder Case)

Hi semua. Berapa ramai rindu aku? Aku rasa takda pun. Bukan popular pun aku ni. Beberapa minggu ni aku sangat-sangat sibuk sampai takda masa nak blogwalking, apa tah lagi nak buat entry baru.

Hari ni aku ada masa sikit, balik kerja pun awal. Apa aku nak bagi tahu? Hari tu aku beli handphone baru, dan hari ni aku beli folder case untuk hanphone aku. Nak tahu warna apa?




Lawa tak? Sesuai dengan warna Nokia Lumia 625 aku yang berwarna Orange tu. Aku beli dekat kedai yang sama aku beli handphone hari tu. Aku suka service diorang. Sangat mesra dan tadi pun aku dapat diskaun sebab beli handphone pun dengan diorang.


Ni name card dia. Authority u mobile, Nokia dan macam-macam lagi. Kedai diorang di Sungei Wang, G Floor. Nama kedai tulis Nokia. Service puas hati. Nanti aku letak gambar-gambar yang diambil menggunakan apps dari Nokia Lumia 625 aku ni. Bye semua.

16 comments:

  1. Azwar pun baru cadang nak tukar phone. Teringin nak pakai lenovo pula..hehehe xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lenovo tak pernah cuba pun. Beli apa yang rasa berbaloi untuk diri sendiri. =)

      Delete
  2. wahhh lumia mcm best je dh lama sgt tgal hp nokia nih sejak2 dah guna smsung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan macam best tapi sangat best bagi mereka yang paham cara penggunaannya. Boleh belajar. Bila dah pegang senang je. =)

      Delete
  3. wow ! warna mcm pink , tengok 2 kali , mcm orange...tengok banyak kali...x tau dah color apa...hehehe...yg penting hp dah ada cover...hoyeahhh !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni magenta tak silap la. Pink lagi cair colournya. Bila ambil gambar jadi cerah pula. Padahal tak guna flash pun. =)

      Delete
  4. pink ke orange?Cantik;-) Zack, Nokia X tak minat ke?hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Magenta rasanya. Gambar ni buat nampak warna pink. Orange Warna HP saya. Sebenarnya tak berminat dengan sistem android. Dulu pernah pakai sekejap je. =)

      Delete
  5. Replies
    1. HP pun nak baju. Malu katanya. Hehehehe.

      Delete
  6. Replies
    1. Tak la. Merah je tu. Cuma nampak terang sikit masa tangkap gambar. =)

      Delete