Followers

Saturday, 29 March 2014

Welcome CELCOM



Hari ni dah dapat pun Celcom. Buat masa ni baru pakai. No komen lagi. First day pakai sangat laju dah. U Mobile baru topup pun masih lambat.

Atas nama abang aku sebab dia orderkan. Aku dapat nombor VIP lagi. Aku bayar data RM38 untuk 1.5GB sebulan dan kalau habis masih ada data Unlimited. Kena cuba lepas habis quota laju ke tak.

Line 4G (LTE) belum try lagi, sebab kat kawasan aku takda LTE Coverage. 3G pun dah cukup laju. Tu je nak bagitahu hari ni.

15 comments:

  1. Nnnt update kalau dah habis kuota laju ke tak.. stakat ni umobile mcm masih boleh surf kalau habis kuota. Yg lain mcm hampeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Chegu. Tapi quota dah hbs. Mmg laju lagi. Tengok youtube tak sangkut2.

      Delete
  2. Bab bila dah habis kuota tu, no komen sebab tak pernah pula try nak surf time2 tu tapi dengar kata, ok je;-) maklumlah, since dah ada Wifi, lama juga tak surf guna prepaid ni, hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah. Wifi lagi laju. Tapi tu la, nak pakai sim terus senang.

      Delete
  3. celcom kalau kene tempat yang line dia kuat memang laju giloss...ahahaha. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Selamat tempat aku laju. Kau pakai celcom juga ke wan?

      Delete
  4. Replies
    1. Wifi mhl. Huhuhuhu. Tak mampu. Celcom ni pun laju dah.

      Delete
  5. Replies
    1. Kita pakai mxis ... RM 55 sebulan .. 8gb . huhu

      Delete
    2. Mmg terbaik kak mas.

      Elvy : maxis ok juga kan. Tapi mahal. Huhuhuuu.

      Delete
  6. teringat dulu guna broadband celcom. memang terbaik laju buka youtube

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Celcom mmg ok tp ikut kawasan la.

      Delete
  7. dulu pki maxis skrg p1..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. P1 kalau kat rumah ok la kak. Hehehe.

      Delete