Followers

Thursday, 24 April 2014

ZaCk hOyA at Instagram?



Hi semua. Oleh kerana storage aku terlebih banyak kosongnya, aku pun tadi decide untuk download Aplikasi Instagram di phone aku.



Tengah download tu. Ehhhh... dah siap dah.



Macam biasalah, nama aku masih sama. Tak pernah berubah sebab Aku Tetap Aku. Siapa yang sudi tu boleh la follow aku di http://instagram.com/zack_hoya.

Gambar masih belum ada. Mungkin gambar-gambar lama aku akan masukkan dulu. Siapa yang ada jangan segan-segan follow aku. Terima kasih singgah baca dan bersantai di blog aku. ByE-bYe...

14 comments:

  1. untunglaa ada instagram.. haha.. meh follow ig kite meh! nnty kite follow balik : @misskepeng

    ReplyDelete
  2. wahhh... welcome to IG world brotha :) follow @baybeella_shafrin ok... heee

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Buatnya sekejap je. Saja buat sebab malaysia ramai pakai Instagram. Selalunya pakai Molome je. =D

      Delete
  4. wahh ! bole follow nie...hehehe

    ReplyDelete
  5. ee tak buat pun acc instgram ni hm hm. tengoklah kalau tetiba rasa minat pulak nanti ee follow bro zack. hehehe.

    ReplyDelete
  6. ohh mai god...hahaha...awesome gitu siap ada insta...by the way...best ke main mende tuh...ahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya untuk share gambar atau short video je dengan kawan2. Tapi aku lagi prefer guna Flickr sebab dekat Flickr gambar tak compress. Original upload. =D

      Delete