Followers

Monday, 26 May 2014

Jawapan daripada soalan blogger Tengku Butang

Hi. Hari ni blogger Tengkubutangbertanya soalan untuk aku. Nak tahu ke jawapannya? Meh tengok soalan dan jawapannya:-

1.) Suka kucen tak? beri sebab kenapa suka/ tak suka kucen
-suka la juga cuma tak tahu la kucing tu suka ZH ke tak.

2.) Hobi anda?
-Dengar dan bermain alat muzik dan skateboarding.

3.) Pendapat anda tentang blog Tengkubutang?
-Menarik dan banyak benda boleh dipelajari.

4.) Nama panggilan Anda dalam dunia Blogger?
-Just call me ZaCk hOyA (ZH Blogger)

5.) Rajin join Event Blogger tak? ke mana pernah gi?
-Pernah pergi sekali tapi pergi masa dah habis. Tak sempat jumpa sesiapa pun.

6.) Sebut Blogger mana yang anda pernah jumpa face to face setakat ni?
-Jumpa diri sendiri je dekat cermin. Selain tu tak pernah lagi.

7.) Blogger yang paling anda minat?
-Kalau ikut minat memang banyak. Kalau tak sombong siapa pun kita minat.

8.) Apa tujuan berblog?
-Tujuan nak menulis benda yang diminati dan menceritakan pengalaman diri tentang apa yang dirasai.

9.) bagi 3 menda yang paling anda tak suka buat?
-Tak suka menunggu orang bila berjanji, tak suka makan guna sudu kecuali sup2, & tak suka buat bodoh sebab rasa macam pandai dah. Hhehehehe.

10.) dah berapa lama jadi blogger? (usia blog)\
-Tak sampai setahun pun, start tahun lepas masa puasa pertama.

11.) Tengkubutang sombong tak? hahahahaha.. taktau nak tanya apa dah.. blurrr.. im rushing nih.. kekeke
-Sombong kot. Hahahah. (Mana ada sombong, ok je TB. Nice women.)

Senang je kan soalan dan jawapannya. Terima kasih TB sebab memilih ZH secara biawak silap, rawak. Hehehehe. Jom ke link Tengkubutang.


10 comments:

  1. Replies
    1. Yup. Baru je lagi. Tu yang tak famous tu. Hehehehe.

      Delete
  2. salam. ooo..baru jugak la ni kiranya berblog :)

    ReplyDelete
  3. Wah.. dah jawap.. tq tq sebab sudi menjawap soalan2 dari teman.. heee.. walaupun blog zack masih baru lagi tapi banyak dah story2 yanb best dibaca termasuklah Novel A.T.A

    ReplyDelete
  4. eh macamtak percaya pula baru berblog... mungkin sebab novel tu... jadi nampak macam dah pro berblog.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm pro je, tp sebenarnya tak. Main hentam je. Hehehe.

      Delete
  5. jwban selamba badak je kan.. best2.. baca sambil gelak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Hidup kena selamba. =P

      Delete