Followers

Wednesday, 4 June 2014

Last Week Picture (Wordless)

Hi. Sekarang mungkin setiap hari Rabu aku akan upload gambar yang aku ambil setiap dua minggu menggunakan Nokia Lumia 625. Untuk minggu ni, ni je la yang termampu. Minta maaf kalau buruk.










Ni sahaja yang mampu. Setiap gambar menggunakan editing yang berbeza dan cara setting yang berlainan. Bila masuk dekat entry ni, gambar telah di kecilkan, quality berbeza daripada yang original. Siapa nak tengok original saiz dan nak download, bolehlah ke link ni. https://www.flickr.com/photos/zack-hoya/

10 comments:

  1. wohoo.. semua cantik2.. tapi kann.. yang last sekali tu paling cumeyyy.. sebab? dia pakai jersi Orennn.. (ha2.. oren ke? ke imbasan cahaya nampak mcm oren? heee)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang orange ni TB. Sebab ni Holland.

      Delete
  2. Cantik. Kenapa tak letak gambar yang original lagi menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam ni tak mungkin jadi original. Kalau original bila letak jadi besar. Tak cantik nanti entry.

      Delete
  3. betul tu TB...yang bawah tu paling comel

    ReplyDelete
  4. wow... lawa dan comel... hahahha

    ReplyDelete