Followers

Wednesday, 9 July 2014

Header dan wajah baru blog aku



Hi semua. Kalau korang perasan, daripada semalam aku telah menukar header aku. Rajin pula aku ni kan. Sebenarnya aku minta tolong miss wawa. Simple je dia buatkan. Aku ni tahun ni adalah tahun paling malas nak buat apa-apa.

Apa pun thanks pada miss wawa sebab sudi buatkan aku header untuk blog aku. miss wawa rajin buat doodle. Korang boleh la singgah ke blog miss wawa di link ini :-
http://duniamisskepeng.blogspot.com/.



Tiba-tiba je muncul muka mamat ni. Hahahaha. Sempat lagi selfie semalam. Gambar ni aku jadikan gambar google plus aku. Apa pun selamat berpuasa untuk semua muslimin dan muslimah. Jangan main mercun ok.

bYe-ByE!!!



28 comments:

  1. ok la zaki stylo rugged macam tuan blog.. heheheh tak kan nak ada kerawang2 pink kan.. ahak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Tuan blog ni selekeh... =D

      Delete
  2. huuu~ bangga ai *kembang hidung* mihmihmih :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak bangga pun mmg dah kembang idung tu kan. hehehehe.
      Apa pun thanks for the header.

      Delete
    2. Seminggu erk. Ok see you in one week later. =P

      Delete
  3. rajin tukar header..nak tukar jgk tapi malas nak edit..nak suh orang tak tau sapa..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin tukar sebab orang buatkan. Nak buat sendiri malas. hehee

      Delete
  4. rajin dia tuko header yea.. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin menukar je TB. Buatnya malas.

      Delete
  5. simple dan menarik....kalau orang pandai IT untung sangat....boleh mereka bentuk..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Terima kasih. Selamat berbuka juga. =)

      Delete
  7. simple dan nampak kemas.. :)

    ReplyDelete
  8. Untung ad buah ati yg rjin tlg buat kn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buah hati? Rakan blogger je ok. =)

      Delete