Followers

Wednesday, 30 July 2014

Photoshot Raya Aidilfitri kedua

Hi semua. Korang mesti seronokkan beraya dikampung semua. Aku beraya di Kuala Lumpur je. Hari kedua, aku dengan kawan aku Mohd Khairul Anwar, keluar lepak di Taman Tasek Perdana. Sebenarnya walaupun aku ni memang asal KL, tapi tak pernah pun kesana.

Nak jadikan cerita, nak ambil gambar di area sana. Bosan duduk dirumah, jadi adalah sikit aktiviti aku. Sampai je disana, memang banyak tempat yang menarik, cuma tak dapat nak berjalan jauh sebab keadaan cuaca hujan disana. Antara yang sempat aku ambil.



Bunga apa ni?
  
Cantik bunga dekat sini

  
  
Model tidak berbayar. Thanks to my friends.

Kalau air pancur ada lagi cantik.

Tangga ke taman Rusa & Kancil


Dapat ambil daripada luar pagar je.



Kawasan air tasek.

  
Bunga ni cantik sangat. Nama pun aku tak tahu.


 Tangga pun jadilah. Hehehe.

Brazillian tree katanya.

Aku pun nak juga bergambar. Hehehehe.

Taman Dinasour pun ada. Hahahha.

Ni antara gambar yang aku ambil dan bagi aku menarik. Nak beli DSLR tak mampu. Hanya mampu pakai Nokia Lumia 1520. Apa pun thanks sebab singgah disini.

6 comments:

  1. wahhhh cun cun lahhh hasil dia :D

    ReplyDelete
  2. cantik gak ye taman tasik ni. tak pernah sampai. mesti tenang je lepak :)

    ReplyDelete
  3. Macam best je kat sini...;-)

    ReplyDelete