Followers

Friday, 12 September 2014

Gambar bulan August 2014

Hai. Ni pos kedua aku untuk hari ni. Balas dendam sebab lama tak mengupdate blog aku. Tapi gambar pun tak banyak yang aku dapat ambil. Just layan je apa yang ada.

Jambatan Putrajaya

Old Town White Coffee KLIA2

Taman Botani

Labah-labah di Taman Botani

Perumahan di Putrajaya

Halaman rumah aku je ni

Cheras waktu senja.

Cheras waktu malam.

Gambar diambil menggunakan Nokia Lumia 1520. Ada yang diedit kembali dan ada yang masih dibiarkan keasliannya. Thanks for reading and watching. Keep me in your mind. (Ayat poyo). Bye-bYe semua..

12 comments:

  1. thinking nak buy nokia lumia jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just try to believe. Tapi pastikan ada pureview technologies. =)

      Delete
  2. Replies
    1. Hasil photo dari handphone ni yang cantik. Saya main ambil je gambar.

      Delete
  3. Cantiklah hasil foto dari ponsel nih,,,
    hasil foto pagi, siang, sore dan malam nampaknya bagus nih kameranya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ponsel Nokia. sangat cantik bagi aku. =D

      Delete
  4. la zack duk flat ni ke, BBL selalu breakfast kat gerai simpang 3 tu, roti canai dia sedap btw tahniah
    LIEBSTER AWARD dari BBL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawan duk sini. Ni flat Sri Sabah. Aku duk dekat Tmn Ikan Emas. Dekat2 juga flat ni. =D

      Delete
  5. Labah-labah tu memang warna hijau ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah. Tak besar sangat labah-labah ni. Tapi tu la, warna macam daun dah. Tak berapa nampak.

      Delete