Followers

Friday, 7 November 2014

Tiada lagi brand NOKIA

 
Mulai hari ini, Microsoft tidak lagi mencetak brand Nokia pada peranti LUMIA. Nokia Lumia telah bertukar nama kepada Microsoft Lumia. Adakah ramai pengguna Nokia akan beralih kepada peranti jenama lain kerana penukaran tersebut?

 
 
Bagi aku, kalau nama belakang diletak LUMIA pun ok. Rasa macam lain pula. Apa pun harap pihak Microsoft akan lebih memberi sesuatu kelainan dan kelebihan pada peranti ini.
 
"Bye-bye NOKIA"
 
 


10 comments:

  1. Replies
    1. Kemungkinan akan dating, kembali beraksi dengan phone baru.

      Delete
  2. follow blog bihah balik dan like facebook fan page bihah http://inibelognabihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Nokia 6020 yg lama guna utk set alarm ja...Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Set alarm je. Ok la tu, daripada tak digunakan langsung.

      Delete
  4. Replies
    1. Still ada tapi mungkin lambat lagi la.

      Delete