Followers

Monday, 11 May 2015

Belajar Sambil Bercuti di Cameron Highlands

Hi semua. Last 2 week, aku diajak oleh rakan untuk ke Cameron Highlands. Nak jadi cerita aku pun follow sebab nak belajar photoshoot wedding dengan mereka. Sambil bercuti sambil berjalan. Bertolak dalam jam 1.30 pagi pada hari Jumaat (1/5/2015). Jalan agak sesak masa tu dan kami sampai lebih kurang jam 7.30 pagi di Tanah Rata.
First sekali pagi tu kami ke Moses Forest.
Daripada Kiri : Abie Iman, Aku, Nas, Fadzlee



Two is better than one


Pemandangan daripada atas

Pelancong pun ke sini

Lumut
Capture by : Nas (Kelibat Hitam)
FB Link : https://www.facebook.com/nassahlan
Tengah hari kami bergerak ke kedai dan makan. Malam lepas Isyak aku follow Abie Iman & Nas untuk photoshoot akad nikah. Job ini daripada Abie Iman dan aku cuma ikut untuk belajar dengan mereka berdua.


Pada ke esokkannya Sabtu (2/5/2015), aku follow mereka untuk photoshoot di majlis perkahwinan pengantin.


Indoor Capture


Outdoor
Gambar bawah ni diambil oleh Abie Iman. Cantikkan gambar beliau. Kepada sesiapa yang nak cari photographer untuk perkahwinan atau event lain-lain boleh la contact Abie Iman di Link bawah gambar ini:




This photo by : Abie Iman
Abie Iman FB : https://www.facebook.com/abie.iman.5
Contact Number : 012-3422919
Berminat boleh la contact Abie Iman ye. Ok...
Ke esokkannya Ahad (3/5/2015), masa kami berjalan-jalan di Cameron Highlands tu pula.
Abie Iman & Nas


Abie Iman


Small Cactus

Strawberry pun tak banyak dah

Penjual sayur pun ada


Selfie

Ladang Tea


Minta maaf sekiranya ada kekurangan pada gambar yang aku ambil, dan ucapan tahniah kepada Pengantin baru Zul & Shikin. Semoga kekal hingga ke Jannah.
Tidak lupa juga ucapan terima kasih kepada Abie Iman & Nas (Kelibat Hitam), kerana sudi mengajak dan mengajar skill dan trick mereka. See you all next entry. ByE-bYe...

6 comments:

  1. wahhh...jalan2 sambil photoshoot rupanya...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Terima Kasih. Masih byk yg perlu sy baiki.

      Delete
  3. suka suka suka !!! Aku nak join !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join je bro. PM no dekat no aku kat belah kanan bawah chat box tu.

      Delete