Followers

Monday, 7 September 2015

Tiga Hari di Malaysia International Mask Festival 2015

Hai semua. Agak lambat juga aku nak update blog kali ni. Mungkin sebab terlalu sibuk dengan bermacam urusan. Seperti post yang sebelum ini : Malaysia International Mask Festival 2015. Aku telah diundang untuk memperlihatkan salah satu gambar yang aku ambil. Gambar yang dipilih mereka adalah seperti dibawah.


Double Exposure. (My photo in this exhibition)
Festival dan pameran ini berlangsung selama tiga hari bermula daripada 14/8/2015 - 16/8/2015.

1st Day
Street 2 Street

Tony Mdy & Ezzgraphy


Hadi Nik & Wani Hill Junaidi

Agoes Alwi





Photographer cilik

2nd Days

Orang asli

Kelibat Hitam & Agoes Alwi

Art from Tony Mdy



Antara pengunjung di booth pameran gambar kami:


Violeta Nosolomoon from Spain




Little girl from Indonesia

3rd Days

Wak Li

John Ragai

Kawan datang berdua support aku. Thanks to Abg Tam & Abg Mat.
(Daripada kanan)

Kawan daripada Smartphone Photography.
Herman Barudin & Izwan Junior

Everywhere photographer. Beware.

Safirah Rashid ditemuramah oleh TV3

Show how to do the airbrush art

Reflection

Sesi crew bergambar


Sweet girl from India




Abg Tapa Otai.


Acara Penutup
Ini antara gambar yang diambil selama tiga hari aku disana. Ada banyak lagi tapi tak perlu masuk semua gambar. Penat nak menunggu nanti. hehehe.

Apa pun terima kasih kepada pihak penganjur dan juga pihak Street 2 Street, kerana sudi jemput dan mempamerkan gambar aku dan photographer yang lain. And thanks to all reader.




9 comments:

  1. mcm best je event nih...pening sy tgok gambar yg pertama tuh ..hoohohooh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau pening tu masuk jiwa tu. hehehe

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete