Followers

Thursday, 19 September 2013

Skateboard Competition (Cheras Kuala Lumpur) Updated



Assalamualaikum.

Sebelum ni aku pernah post pasal Skateboard Competition (Cheras Kuala Lumpur).

Lepas banyak pertanyaan tentang pembayaran, jam berapa pendaftaran, baru aku perasan tiada apa-apa pemberitahuan tentang perkara tersebut. So laju-laju aku tanya penganjur tentang benda ni.

Segala butiran yang diberi seperti berikut :-

Tempat : SMK Seri Permaisuri Cheras KL
Masa Pendaftaran : 8 Pagi - 9 Pagi
Bayaran : RM 7 (Bagi 1 Kategori)

Kategorinya:-
Best Run : Bawah 18 Tahun
High Ollie : Terbuka (open)

Sila la datang beramai-ramai untuk memeriahkan acara ini. Untuk lebih kepastian, anda boleh la hubungi MUS Skate Garu.

Kemungkinan juga, ada kategori tambahan jika berkesempatan. Acara itu akan diberitahu pada hari tersebut.

Kami dari 56hndrd Skateboard akan cuba memberi sokongan dan bantuan pada korang sebelum dan masa pertandingan nanti. Datang la beramai-ramai bagi memeriahkan acara ini. Terima Kasih.
ZH Blogger

17 comments:

  1. alamak,
    under 18 je ke?
    xleh join la cmni ..huhu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blh je. Sbb High Ollie terbuka. Maybe diorg akan buat best trick terbuka juga.

      Delete
    2. best tapi dah berlalu kan... hehehe...

      Delete
  2. Replies
    1. sgt2 minat. Npe blog vee tak blh masuk?

      Delete
  3. Pergi main skate tu elok2...jatuh bangun sendiri.....kekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari tu dah try main dah barang time sampai. Dr mlm sampai ke pagi try dulu. So masa comp just tolong2 apa yang patut la..

      Delete
    2. ok lah...meriah tak...?! ramai org eh...ker tak pergi sebab busy keje..ahaks

      Delete
    3. pergi. Cuti hari 2. Ramai sangat2. Tak sempat nak ambil gambar byk. Nanti kita update pasal comp hari 2.

      Delete
  4. aku x pndai main skateboard ni.
    silap2 naik je teros jatuh..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. En Nick. Boleh je bro. Aku pun baru je main setahun lebih, Macam blog juga, 1st je susah, if lama2 kita dah paham cara dia, kita dah boleh buat. Cuma jgn putus asa. Malaysia Boleh. =)

      Delete
    2. betul!
      dlm staun ni cm sush skit la
      lme2 ok la
      mcm blogging ..
      kn zack :)

      Delete
    3. Betul tu. Cuma kena tahan sakit la if jatuh cara tak betul. Ankle kita pun still sakit lagi, tapi main juga. =)

      Delete