Followers

Wednesday, 18 December 2013

KFC Training Dinner on 18/12/2013


Semalam aku dinner dekat belakang ofis aku je. Dekat hotel Shangri-La. Bagi aku biasa je makanan hotel ni. Sebab aku lebih minat masakan kampung. Boss aku bayar untuk buffet. Sebelum masuk tu aku bergambar dulu kat pokok lampu ni.

Kacak tak aku. Hahahaha...

Kat sini la aku makan. Lemon Garden.

Masuk je dah tengok aiskrim. Last² baru boleh makan. Hehehehe

Tengok macam manis sangat, memang aku tak makan la.

Cantik cara mereka buat.

 
Abang Man dan Kamal IT

Kak Azzlina & Kak Shahi ni kalau makan memang suka diorang. Hahahaha
  
Ramai juga orangkan.

First round ni aku makan. Permulaan yang berat. Hahaha




Favourite aku ni. Sayur² yang menghairahkan

Ni last sekali aku makan. Aiskrim dan Cup cake.

Exchange gift 1

Exchange gift 2

Jangan tengok aku. Apa aku pegang?

Ni la yang aku pegang. Hadiah exchange no 24.

Lepas tu apa lagi? Balik la. Kenyang sudah. Lebih kurang aku balik jam 9.30 malam dari ofis. Thanks kepada semua yang memeriahkan majlis. Just takda game je. =)

22 comments:

  1. amboiii..... best nya makan kat Shangri-La.... 5 star tuuu......... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya la. Tapi rasanya biasa je. Tapi sayur dan buah²an dia memang fresh gila. =)

      Delete
  2. seronokknye dpt hadiah besar =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Besar memang seronok, tapi dalamnya memang best juga la... huhuhuhu

      Delete
  3. Asal mcm gempak sangat makanan tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang gempak habis. Tapi tak kena la dengan selera saya. =)

      Delete
  4. Replies
    1. Ya ke. Sebab tu ambil gambar kat situ. Tapi hanphone camera tak lawa. =)

      Delete
  5. ngaaa<-------- meleleh tengok makanan...agagagga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenyang gila bro. Kalau ada ajak makan macam ni, pergi je. hehhehe

      Delete
  6. Untunglah boss bawa mkn kt tempat best mcm tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la Muz. Bukan selalu aku dapat. =)

      Delete
  7. bertuah badan namanya mkn pree dpt hadiah lagi...kih kih kih

    ReplyDelete
  8. bestnyer makan kat situ ! yang penting free dik..hehe

    ReplyDelete
  9. la nape tak singgah Putrajaya. boleh jumpa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Putrajayakan jauh. Hari tu saya pergi PICC Putrajaya. Hari Ahad. =)

      Delete
  10. kita kureng minat sikit mkan kat hotel2 ni..mkanan nya kdng rasa biasa2 je.. tp tang dessert selalu sedap...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la kita. Saya pun tak minat, tapi free kita kena pergi. hahahha

      Delete
  11. untung laa ada event mcm tu sesekali kan, mcm company aku ni hampeh, grr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni baru ada. 2 tahun aku tunggu. Malas kadang² nak pergi.

      Delete