Followers

Thursday, 6 March 2014

Seluar Pelikat untuk Dijual

Hi semua. Hari ni aku cuma nak memperkenalkan Seluar Pelikat. Sekarang jadi trend dah orang pakai seluar ni. Tapi macam aku ni, memang kain pelikat pun aku tak reti nak pakai. Hehehehe.

Sebenarnya aku nak tolong orang jual je ni. Bagi mereka yang berminat, Bolehlah PM dia di Facebook atau contact terus nombor dia. 

Handphone : 017-6724642 (Kamarul)

Dekat bawah ni antara sample kain yang ada. Yang berminat boleh la terus call atau PM dia. Tak silap aku harga antara RM50 (Satu). Jangan call aku sudah la. Aku tak jual barang ni. Niat hati menolong kawan-kawan. Terima kasih sudi tengok semua.









16 comments:

  1. Cantik2 seluar pelikat ni ye =) lelaki sessuai pkai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Tapi saya tak minat. Huhuhu.

      Delete
  2. uhh zack meniaga slua pelikat - mcm trend la pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawan saya yang jual. Sya tolong promosi je. 😊

      Delete
  3. Ada jugak yg nak beli, ek?? Huhuu.. Mcm2 fashion org skrg nihh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada je. Huhuhuh. Tapi saya tak jual. Kawan punya ni. =)

      Delete
  4. Replies
    1. RM50 kata dia. Boleh contact nombor kawan saya disana. Saya cuma promosikan je. =)

      Delete
  5. yess...baru nak carik seluar pelikat ni..memang nak belikan untuk husband walaupun dia tak suka..tapi shomell..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try la call. Nanti dia bagitahu cara nak bayar ke apa. =)

      Delete
  6. assalamualaikum saudara,saya berasal dari singapura dan saya berminat dengan set 5...bolekah saya tahu cara-cara untuk mendapatkannya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila reply di e-mail saya:ayan_stuntdevil@hotmail.com
      terima kasih =)

      Delete
  7. assalamualaikum saudara,saya berasal dari singapura dan saya berminat dengan set 5...bolekah saya tahu cara-cara untuk mendapatkannya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi. Sorry sebab lambat balas. Ni saya tolong promosikan sahaja. Boleh ke link Facebook penjual itu sendiri. Ada link penjual di Entry ini. =)

      Delete