Followers

Monday, 23 January 2017

Product : Vapor Photoshoot on 2016

Hai Semua. Ini antara gambar-gambar product yang diambil didalam rumah. Product Vapor @ Vape. 







Di balik takbir pembikinan gambar.


DSLR : Nikon D7000
Lens : Nikkor 50mm f/1.8D
Speedlight : SB700 x 2
Other : Softbox buatan sendiri

Ini antara photoshoot product yang aku buat tapi gambar ni diedit menggunakan Adobe Photoshop CS6. Aku takdalah power sangat ambil gambar ni. Sekadar mencari rezeki dan minat yang mendalam. Apa pun hope korang enjoy dengan gambar yang dipertontonkan. Jangan lupa ada dua entry yang aku update hari ni.

Untuk tempahan photographer boleh contact +6013-7369002 (WhatsApp/Call/Msg). Thanks for reading guys. ByE-bYe...

3 comments:

  1. cantik2 gambar yang zack shoot tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks TB... Tapi tu la, jarang ada masa nak update gambar-gambar terbaru...

      Delete
  2. Wow expert dah ni. Nampak macam Google image haa.

    ReplyDelete