Followers

Monday, 23 January 2017

Product : Vapor Photoshoot on 2016

Hai Semua. Ini antara gambar-gambar product yang diambil didalam rumah. Product Vapor @ Vape. 







Di balik takbir pembikinan gambar.


DSLR : Nikon D7000
Lens : Nikkor 50mm f/1.8D
Speedlight : SB700 x 2
Other : Softbox buatan sendiri

Ini antara photoshoot product yang aku buat tapi gambar ni diedit menggunakan Adobe Photoshop CS6. Aku takdalah power sangat ambil gambar ni. Sekadar mencari rezeki dan minat yang mendalam. Apa pun hope korang enjoy dengan gambar yang dipertontonkan. Jangan lupa ada dua entry yang aku update hari ni.

Untuk tempahan photographer boleh contact +6013-7369002 (WhatsApp/Call/Msg). Thanks for reading guys. ByE-bYe...

16 comments:

  1. cantik2 gambar yang zack shoot tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks TB... Tapi tu la, jarang ada masa nak update gambar-gambar terbaru...

      Delete
  2. Wow expert dah ni. Nampak macam Google image haa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke. Macam je. Thanks Nad Singgah.

      Delete
  3. zack lama dah hang tak update blog ni.dah bersawang.hari ni dah 24/11/17.ramai org baca entry2 bro.bro je tak perasan.jgn lupa update tiap2 hari.jgn ingat ada fb org tak layan blog.selamat mem blog bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Agak sibuk. Idea tak mai sangat dekat blog. Jiwa hilang. Hahaha.

      Delete
  4. Hi salam singgah dan follow sini :)

    Btw jom join GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum... jalan2 singgah sini , jemput singgah blog saya..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. Saya akan singgah nanti. Thanks. =D

      Delete