Followers

Monday, 4 November 2013

Kasut Tumit Tinggi untuk dijual


Kepada wanita yang berminat untuk membeli kasut tumit tinggi. Boleh order dari aku. Hehehehe.
Tengah layan wechat dengan Group aku, diorang hantar gambar ni. Lawak pula aku tengok. So kalau korang ada rasa nak membeli boleh la order selagi stock masih ada. Hahahaha.

"BARANG RARE DARI LADANG"

ZH Blogger

8 comments:

  1. nice one..dayat kene beli for my mom.. grrr :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. Ni terbaik dari ladang. ni... =)

      Delete
  2. Wow....kalau pakai nie....confirm bapak ayam ikut...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah. Bapak ayam berminat dengan kasut macam ni... =P

      Delete
  3. hahaha...isk...kompen bau ayam lepas guna...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih dasyat dari bau ayam. Bau ayam pun tak macam ni. hehehehe

      Delete
  4. Replies
    1. Boleh je kalau nak pakai. Sanggup ok je... hahahhaa

      Delete