Followers

Wednesday, 8 January 2014

Bahaya : CCTV dalam tandas


Hari tu kawan aku share benda ni dekat aku. Aku pun share dekat blog aku untuk para pembaca blog ini. Bukan apa, zaman sekarang dah terlampau maju. memang bahaya datang dari bermacam arah. Mungkin tanpa kita sedari, kita telah dirakam oleh pihak-pihak yang kurang ajar.

Mungkin tips ini boleh menyelamatkan kita dari rakaman CCTV didalam tandas. Kalau setakat rakam muka macam comel je, macam cantik je tak kisah juga. Ni rakam macam-macam. Terutama pada wanita diluar sana, berhati-hati bila pergi ke tandas. Lelaki pun sama. Selamat tak famous aku ni, takda siapalah nak rakamkan. Hehehehe.

"Jangan biarkan hidup anda diselubungi CCTV"

22 comments:

  1. kesianlah kalau org yang pakai npon 3310. xde bluetooth..
    kalau batteri habis pulak xdpt scan..
    kalau dah tak tahan gila, mcm sempatlah pulak nak on bluetooth semua..haha.. tp bagus2 share ni..alert sikit..

    ReplyDelete
  2. isy...tak kerja lain agaknya orang yang dok nak rakam tu..tapi in4 yang sangat berguna;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang yang gatal sangat memang macam tu. Kerja gila.

      Delete
  3. wah..bukan misteri nusantara sudah ni,misteri cctv lak yer?hehehe..

    ReplyDelete
  4. rasanya kalau vid wan terakam pom mesti dia pdam cepat2 sebab meloyakan...wakakakakaka

    ReplyDelete
  5. semakin canggih teknologi kat dunia ni ......semakin tak selamat pula rasanya....kalo camni gayanyer buatlah apa yang patut sebelum keluar rumah....supaya tak menyinggah mana-mana tandas...selamat tahun baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan. Macam² la sekarang. Siang² pun macam² boleh jadi, kalau malam lagi la. =)

      Delete
  6. Replies
    1. Kena lebih berhati² zaman sekarang ni. =)

      Delete
  7. Haihh bila dah kecemasan sgt mana dpt scan dulu. Huwuwuwu. Sadisnya dunia skrg. Sobs.

    ReplyDelete
  8. "Jangan biarkan hidup anda diselubungi CCTV" hahahahaha gelak jap hahaha lawak .. apalah ><

    by the way, saya jarang gi tandas awam.. memang taknak masuk pun.. bukan takut antu, tapi takut cctv -.- tandas sekolah pun tak penah masuk T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lakan. Bahaya banyak zaman sekarang ni. Banyak alatan canggih dan bahaya.

      Delete
  9. ermm, mmg ada kat sesetengah toilet, jgn terkejut dlm toilet lelaki pun ade kot, seblm kencing tu tgk2 dulu ok !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke. Bahaya ni. Gay la kot letak tu. Takut2...

      Delete