Followers

Wednesday, 12 August 2015

Malaysia International Mask Festival 2015

Hai semua. Lama rasanya tak update blogspot aku ni. Hari ni aku nak bagitahu pasal pameran yang akan berlangsung di Esplanade, KLCC pada 14 August 2015 - 16 August 2015. Aku telah dijemput oleh pihak Street 2 Street (S2S), untuk memamirkan salah satu hasil karya aku. 

Details Pameran :-



Venue : Esplanade KLCC Park, Kuala Lumpur
Tarikh : 14th - 16th August 2015
Masa : 10:00 - 22:00

Antara photographer yang dijemput untuk menampilkan karya-karya mereka adalah seperti dibawah ini. Aku antara salah seorangnya. This my first time photo exhibition.


Gambar apa yang akan dipamerkan? Tu kena datang disana untuk melihat sendiri hasil karya kami. Terima kasih kepada pihak Street 2 Street kerana menjemput aku untuk mempamirkan karya disana.

Untuk sebarang pertanyaan bolehlah dikemukan di page S2S dilink ini :-

Thanks for reading...


8 comments:

  1. Perghhh..terbaek lahh!! bukan calang2 bleh join exhibition nih..kipidap!!

    ReplyDelete
  2. Hi Zack,
    Congratulation for being part of the 1st Malaysia International Mask Festival and thank you for being so generous to help us (Street to Street Malaysia & Balai Seni Visual Negara/National Visual Arts Gallery) which we really appreciate. Hope to see more of your interesting works in our future events.
    Bro, keep updating your blog as you have a good posting here.
    May you have a great week.
    John Ragai-Moment Catcher

    ReplyDelete
  3. maaf, baru tahu, aku pun minat dengan fotografi, kalau tahu dari awal mesti aku pergi :-)

    ReplyDelete